Onze informatiepagina's
Alles openen Alles sluiten
 
  Alle informatie over huis en hypotheek

WoonNexxt


Over WoonNexxt
WoonNexxt Hypotheken is een dochteronderneming van Bouwfonds Hypotheken. WoonNexxt Hypotheken ontwikkelt samen met verzekeraars, beleggingsinstellingen en hypotheekketens innovatieve hypotheekproducten. Dit leidt tot de situatie dat u meestal niet op het eerste gezicht zult zien dat uw hypotheek een lening van WoonNexxt Hypotheken betreft. Vaak biedt WoonNexxt Hypotheken een hypotheekproduct aan onder de naam van de partner via wie u de hypotheek kunt aanvragen. WoonNexxt Hypotheken zijn verkrijgbaar via een selecte groep van hypotheekadviseurs.
Bouwfonds Hypotheken behoort tot de grote hypotheekverstrekkers van Nederland. Zij is al meer dan 50 jaar actief op het gebied van woningfinancieringen.
Door actieve en creatieve productontwikkeling en een continue dienstverlening op hoog niveau heeft WoonNexxt Hypotheken een sterke marktpositie verworven. De tarieven voor de hypotheekproducten van WoonNexxt Hypotheken zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie en de gekozen aflossingsvorm. Uw hypotheekadviseur kan u er alles over vertellen.
De samenwerking met een beperkte groep hypotheekadviseurs biedt u vele voordelen. WoonNexxt Hypotheken kan, in samenspraak met de hypotheekadviseurs, specifiek maatwerk leveren door de op maat gemaakte hypotheekvormen. Tevens biedt WoonNexxt Hypotheken u de zekerheid van een hypotheek van een maatschappij die behoort tot een van de grootste hypotheekverstrekkers van Nederland.
Omdat WoonNexxt Hypotheken een sterk belang hecht aan een goed persoonlijk advies is het niet mogelijk om via deze site specifieke berekeningen te laten maken. De filosofie van WoonNexxt Hypotheken is dat de belangrijkste informatie via de samenwerkende hypotheekadviseurs kan worden verkregen.


WoonNexxt hypotheekrente
De actuele hypotheekrente tarieven van WoonNexxt kunt u vinden op: www.rente-tarieven.nlWoonNexxt hypotheken
  • Zwitserleven hypotheek
    Deze hypotheek van WoonNexxt is opgebouwd uit de Zwitserleven Privilege Hypotheek en de RenteVoordeel Hypotheek van Zwitserleven.

Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
actuele hypotheekrente overzicht: www.rente.tarieven.nl Copyright 2005-2024 Uw Huis en Hypotheek