Onze informatiepagina's
Alles openen Alles sluiten
 
  Alle informatie over huis en hypotheek

AMEV

Over AMEV
AMEV is toonaangevend als verzekeringsmaatschappij op de Nederlandse markt. AMEV is onderdeel van de Fortis ASR Verzekeringsgroep. Daarmee kunnen zij zich de tweede intermediairverzekeraar van Nederland noemen. AMEV en Fortis ASR maken deel uit van Fortis. Een internationale financiĆ«le dienstverlener op het terrein van verzekeren, bankieren en beleggen.
AMEV verstrekt hypotheken aan particulieren. Zij doet dit door tussenkomst van erkende financieringstussenpersonen. Deze worden geselecteerd op basis van vakkennis, betrouwbaarheid en inzicht in de financieringswereld.
AMEV is van alle markten thuis. Het traditionele verzekeringspakket is de afgelopen jaren in hoog tempo uitgebreid. Bij AMEV kunt u terecht voor verzekeringen, maar ook voor gespecialiseerde en vernieuwende bancaire- en beleggingsproducten.
AMEV streeft steeds naar vernieuwing: zij zoekt steeds weer naar nieuwe producten en ondersteuning. Hiermee wil zij invulling geven aan de vertrouwde waarden als kwaliteit, klantgerichtheid en betrouwbaarheid.

De voordelen van AMEV
AMEV heeft zeer gunstige voorwaarden wat betreft kwijtschelding in geval van overlijden. Hierdoor kiezen steeds meer mensen voor AMEV Financieringen.

AMEV hypotheken

 • Hypotheek met Beleggingsverzekering
  U betaalt maandelijks premie voor uw AMEV Beleggingsverzekering. Aan het eind van de looptijd los je met het bedrag dat zo is opgebouwd je hypotheekschuld geheel of gedeeltelijk af.

 • Hypotheek met Garantieverzekering
  Bij deze hypotheekvorm is de hoogte van de uitkering gegarandeerd, maar uw rendement kan ook hoger uitvallen.
  U betaalt premie voor de AMEV Garantieverzekering. Aan het einde van de looptijd wordt het hypotheekbedrag afgelost met de uitkering van de Garantieverzekering. Wordt er meer dan 3% rente behaald? Dan is er sprake van 'overrente'. Daarmee kunt u het garantiekapitaal verhogen of extra gaan beleggen.

 • Spaarhypotheek
  De AMEV Spaarhypotheek is een lening met daaraan gekoppeld een levensverzekering. Het rendement dat u behaalt op de levensverzekering wordt precies afgestemd op de hypotheekrente die u betaalt. Dat is het bijzondere van een spaarhypotheek. Zo heeft u aan het einde van de looptijd met uw verzekering een vermogen opgebouwd dat exact gelijk is aan uw hypotheekschuld.

 • Effectenhypotheek
  De Effecthypotheek is ideaal als u streeft naar een hoog rendement en tegelijkertijd graag flexibel bent in de wijze waarop u dat rendement behaalt. U stort maandelijks een bedrag op een Effectrekening. Dat bedrag laat u beleggen. Aan het eind van de looptijd lost u met de opgebouwde som van uw Effectrekening uw hypotheekschuld geheel of gedeeltelijk af. U heeft de mogelijkheid om bij de start of tussentijds extra in te leggen, zodat de effectrekening sterker in waarde stijgt.

 • Financial Planning hypotheek
  Als u over eigen geld beschikt is de Financial Planning Hypotheek de aangewezen financieringsvorm voor u. Met deze hypotheek kunt u optimaal profiteren van de fiscale mogelijkheden van het belastingstelsel. U gebruikt uw eigen geld niet als betaalmiddel voor uw woning, maar u opent hiermee een AMEV Beleggersrekening. Via de Beleggersrekening kunt u uw geld beleggen in modelportefeuilles of in een of meerdere Fortis-beleggingsfondsen. Deze beleggingen gebruikt u om uw maandlasten te verlagen Ć³f om uw vermogen te vergroten.

 • Hypotheek met ABC Spaarplan
  Met deze hypotheekvorm betaalt u maandelijks premie voor uw ABC Spaarplan. De hoogte van de premie is afgestemd op de hoogte van uw hypotheek. AMEV belegt uw premies op een veilige manier in aandelen, onroerende zaken en vastrentende waarden. Aan het eind van de looptijd lost u met het opgebouwde bedrag uw hypotheekschuld af.

 • Annuïteitenhypotheek
  Met de annuïteitenhypotheek betaalt u gedurende de rentevast periode elke maand hetzelfde bedrag. In het begin bestaat dit bedrag voornamelijk uit rente. Uw belastingvoordeel is in het begin het grootst. Naarmate de looptijd van de lening verstrekt, neemt het rentebedrag af en wordt het aflossingsdeel groter. Uw belastingvoordeel wordt dan ook steeds minder.

 • Lineaire hypotheek
  Met de Lineaire hypotheek lost u uw hypotheek snel af, zodat uw maandlasten snel dalen. U lost het hypotheekbedrag in gelijke delen af. De rente wordt berekend over het resterende hypotheekbedrag. Dit bedrag daalt bij elke betaling, dus ook het rentebedrag neemt af. Als gevolg hiervan neemt ook uw belastingvoordeel af. Desondanks zullen de totale lasten in de loop van de tijd alsmaar lager worden.

 • Aflossingsvrije hypotheek
  De aflossingsvrije hypotheek wordt gedurende de looptijd niet afgelost. U betaalt alleen rente over het hypotheekbedrag. U profiteert in dit geval van lage maandlasten en van maximale renteaftrek. In principe wordt de lening alleen afgelost wanneer u uw woning verkoopt.Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
actuele hypotheekrente overzicht: www.rente.tarieven.nl Copyright 2005-2024 Uw Huis en Hypotheek