Onze informatiepagina's
Alles openen Alles sluiten
 
  Alle informatie over huis en hypotheek

UCB Hypotheken

Over UCB Hypotheken
UCB is een zelfstandige en solide financiële dienstverlener en is gespecialiseerd in hypotheken voor particulieren. UCB maakt deel uit van BNP Paribas; een wereldwijd opererende organisatie. UCB Hypotheken werkt in Nederland nauw samen met gerenommeerde hypotheekadvieskantoren. Het bedrijf verstrekt haar hypotheken uitsluitend via professionele intermediairs.


UCB Hypotheken hypotheekrente
De actuele hypotheekrente tarieven van UCB Hypotheken kunt u vinden op: www.rente-tarieven.nlUBC hypotheken
 • Moderne levenhypotheek
  De Moderne levenhypotheek wordt gekenmerkt door haar flexibiliteit en de mogelijkheden van de kapitaalverzekering die aan de hypotheek gekoppeld is. U kunt de verzekering mee veranderen met uw persoonlijke omstandigheden. Dit principe wordt ook wel ‘universal-life’ genoemd.
  Bij de Moderne Levenhypotheek betaalt u aan het begin minder premie voor uw overlijdensrisico. Hierdoor stijgt de waarde van uw polis sneller. Naarmate de looptijd vordert, wordt een steeds kleiner deel van de totale periode premie gebruikt ter afdekking van het overlijdensrisico.
  U kunt kiezen voor een lagere gewenste uitkering bij overlijden, naarmate de opgebouwde beleggings- of spaarwaarde toeneemt. Hoe lager de gewenste uitkering, hoe lager de risicopremie. Er kan dus een groter deel van de totale premie gebruikt worden om te sparen, waardoor uw kapitaal sneller stijgt.
  Met de spaarpremie worden units gekocht in één of meerdere beleggingsfondsen. Gedurende de looptijd kan de premie-inleg worden verhoogd of verlaagd. Ook kunt u uw beleggingskeuze tussentijds veranderen.
  Aan het eind van de looptijd lost u uw hypotheek geheel of gedeeltelijk af met het opgebouwde kapitaal.

 • Hybride hypotheek
  Deze hypotheek vorm wordt ook wel de spaar/beleggingshypotheek genoemd. Dit omdat deze hypotheek de voordelen van de spaar- en van de beleggingshypotheek combineert. Uw maandlasten bestaan uit rente en een premie. De premie kunt u beleggen in verschillende beleggingsfondsen. Ook kunt u (een deel van) de premie onderbrengen in een hypotheekrentefonds. In dit fonds ontvangt u een kapitaal over de ingelegde premie die gelijk is aan uw hypotheekrente.
  Aan het eind van de looptijd lost u uw hypotheekschuld geheel of gedeeltelijk af met het door u opgebouwde kapitaal. Doordat u gedurende de looptijd niets aflost, profiteert u van maximaal fiscaal voordeel.
 • Aflossingsvrije hypotheek
  Bij de aflossingsvrije hypotheek profiteert u van lage maandlasten, doordat u niets op de hypotheekschuld aflost. U betaalt wel elke maand rente. Aan het eind van de looptijd lost u de gehele hypotheekschuld in één keer af, door bijvoorbeeld de verkoop van uw woning. Doordat u gedurende de looptijd niets aflost, profiteert u van maximaal fiscaal voordeel.
 • Annuïteitenhypotheek
  Bij de annuïteitenhypotheek betaalt u elke maand een vast bedrag, opgebouwd uit rente in aflossing. In het begin van de looptijd betaalt u vooral rente, de laatste jaren bestaan uw maandlasten voornamelijk uit aflossing. Vooral in het begin profiteert u dus van fiscaal voordeel. Het bedrag dat u maandelijks aan rente en aflossing betaalt, wordt zo gekozen dat u aan het eind van de looptijd de gehele hypotheekschuld heeft afgelost.

 • Lineaire hypotheek
  U betaalt iedere maand een vast bedrag aan aflossing. Doordat uw restschuld op deze manier snel afneemt, betaalt u steeds minder rente. Wel heeft u hoge aanvangslasten. Uw renteaftrek neemt ook met de jaren af.
 • Beleggingshypotheek
  Uw maandlasten zijn opgebouwd uit hypotheekrente en een bedrag dat wordt belegd. U kunt beleggen in een fonds naar keuze middels een periodieke en/of een eenmalige inleg. Aan het eind van de looptijd lost u uw hypotheek geheel of gedeeltelijk af met het door u opgebouwde kapitaal. Doordat u gedurende de looptijd niets op de hypotheekschuld aflost, profiteert u van maximaal fiscaal voordeel.

 • ReserVie®
  ReserVie® is een nieuw product dat een hypotheek combineert met vermogensopbouw. Het product bestaat uit twee onderdelen: een UBC levenhypotheek en een beleggingsdeel (het zogenaamde ‘With Profits Plan’). Het gehele ingelegde bedrag wordt geïnvesteerd. De kosten worden gedurende de looptijd verrekend.
  Zijn de beleggingsresultaten goed, dan wordt een deel van uw winst gereserveerd voor mindere tijden. Hierdoor wordt uw risico beperkt.
  U kunt een geldlening aangaan tot 125% van de executiewaarde van uw woning.Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
actuele hypotheekrente overzicht: www.rente.tarieven.nl Copyright 2005-2024 Uw Huis en Hypotheek