Onze informatiepagina's
Alles openen Alles sluiten
 
  Alle informatie over huis en hypotheek

MoneYou BV

Over MoneYou BV
MoneYou BV is een online hypotheekaanbieder. Verder treedt MoneYou op als bemiddelaar van het MoneYou Doorlopend Krediet. U kunt eenvoudig en zelf online uw aanvraag voor een doorlopend krediet regelen. Verder biedt MoneYou BV u heldere voorwaarden en een scherpe prijs. Alles kan online geregeld worden.
MoneYou BV is een zelfstandige onderneming van ABN AMRO Bouwfonds Nederlandse Gemeenten NV. Bouwfonds heeft naam gemaakt als grootste ontwikkelaar van koopwoningen in ons land.
Sinds begin 2000 maakt Bouwfonds deel uit van ABN AMRO. Daarom heet Bouwfonds sinds 2000 voluit 'ABN AMRO Bouwfonds Nederlandse Gemeenten NV'. ABN AMRO is vertegenwoordigd in 76 landen en gebieden en behoort tot de grootste banken van Europa. Kortom, bij MoneYou is uw hypotheek in deskundige en vertrouwde handen.

De voordelen van MoneYou
Bij MoneYou profiteert u als klant van de volgende voordelen:
 • U kunt kosteloos geld opnemen en extra aflossen. U kunt alles online vanuit uw woonkamer regelen;
 • MoneYou is betrouwbaar en hoort geheel bij ABN AMRO;
 • MoneYou hanteert één tarief van 7,9% rente (effectieve rente op jaarbasis);
 • U betaalt alleen voor de lening (er zijn verder geen verplichte verzekeringen);
 • Als klant kunt u gebruik maken van onze Deskundige helpdesk via 0900-6663968 (lokaal tarief);


MoneYou hypotheekrente
De actuele hypotheekrente tarieven van MoneYou kunt u vinden op: www.rente-tarieven.nl


MoneYou hypotheekvormen
 • Aflossingsvrije hypotheek
  Bij deze hypotheekvorm betaalt u gedurende de looptijd alleen rente. Hierdoor profiteert u van lage maandlasten. U betaalt uw hypotheekschuld aan het eind van uw looptijd in één keer af.
  Een voordeel van de aflossingsvrije hypotheek bij MoneYou, is dat u tot 90% van de executiewaarde aflossingsvrij kunt lenen. Bij andere banken is dit vaak maar 75% van de executiewaarde.
 • Beleggingshypotheek
  U lost gedurende de looptijd van de lening niets af. U bouwt een kapitaal op via een beleggingsrekening. Met dit vermogen betaalt u aan het eind van de looptijd uw hypotheekschuld af.
  MoneYou biedt drie mogelijkheden voor het opbouwen van vermogen:
1.Eenmalige inleg: minimaal € 4.500,-
2.Maandelijkse inleg: minimaal € 25,-
3.Eenmalige inleg gecombineerd met een maandelijkse inleg: eenmalige inleg minimaal € 1.150,-, maandelijks inleg minimaal € 25,-.
MoneYou werkt met beleggingsfondsen van gerenommeerde banken als ABN AMRO, Robeco en Delta Lloyd.
U heeft de mogelijkheid tussentijds extra geld in te leggen of geld op te nemen van uw beleggingsrekening. Ook kunt u de verhouding waarop uw maandinleg over de fondsen verdeeld worden zo vaak mogelijk gratis wijzigen. Wilt u wisselen van fonds? Dan betaalt u 2% transactiekosten.
 • Spaarhypotheek
  De MoneYou Spaarhypotheek is de ideale hypotheekvorm wanneer u kiest voor 100% zekerheid. U heeft de garantie dat uw lening aan het einde van de looptijd volledig is afgelost.
  Bij MoneYou betaalt u geen afsluitprovisie, bij de andere aanbieders betaalt u 1% afsluitprovisie. Op een hypotheekbedrag van € 250.000,- bespaart u € 2.500,-.
  Tijdens de looptijd van de lening lost u niets af. U spaart het aflossingsbedrag bij elkaar met het MoneYou Spaarplan. Het rentepercentage dat u ontvangt over uw opgebouwde spaarsaldo is gelijk aan uw hypotheekrente.
  Een deel van de maandinleg bestaat uit premie voor de ingebouwde overlijdensrisicoverzekering. Zo bent u er altijd zeker van dat bij overlijden de lening kan worden afgelost.
  Tevens profiteert u van de mogelijkheid tot fiscale vrijstelling van de spaarwaarde.
 • Levenhypotheek
  De Levenhypotheek bestaat uit een hypothecaire lening en een levensverzekering naar eigen keuze.
  Tijdens de looptijd lost u niets af op de lening. Hierdoor geniet u, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, van maximale fiscale aftrek.
  Met de levensverzekering van een door u gekozen levensverzekeraar bouwt u het bedrag op dat nodig is om aan het eind van de looptijd uw hypotheek af te lossen.
  De premies voor de levensverzekering worden belegd. Het uit te keren bedrag aan het eind van de looptijd is dus niet gegarandeerd.
 • Compleethypotheek
  Deze hypotheekvorm combineert de MoneYou Overlijdensrisicoverzekering en/of de MoneYou Woonlasten Garantie met uw hypotheek
  MoneYou biedt u tot 0,2% rentekorting op de basisrente wanneer u de MoneYou overlijdensrisicoverzekering en/of woonlastengarantie afsluit bij uw hypotheek.
  Indien u de Compleethypotheek afsluit in combinatie met een overlijdensrisicoverzekering, dan heeft de mogelijkheid het verzekerde bedrag te verdelen over 1 of 2 personen. Een andere mogelijkheid ligt in de Compleet+ Hypotheek. Deze bestaat uit de MoneYou Overlijdensrisicoverzekering én de MoneYou Woonlasten Garantie. Bij beide geldt een dekking van 100% van respectievelijk de lening en de woonlasten.


Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
actuele hypotheekrente overzicht: www.rente.tarieven.nl Copyright 2005-2024 Uw Huis en Hypotheek