Onze informatiepagina's
Alles openen Alles sluiten
 
  Alle informatie over huis en hypotheek

Tuindeuren plaatsen

Wilt u van uw tuin een verlengstuk van uw woonkamer maken, en de zon naar binnen halen? Dan kunt u kiezen voor tuindeuren. Door tuindeuren te plaatsen in uw woning haalt u uw tuin naar binnen. Daarbij kunt u door het plaatsen van tuindeuren de waarde van uw huis vermeerderen.

Vergunning
Vaak is het niet nodig een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van tuindeuren. Maar wanneer het gaat om drastische veranderingen aan uw gevel is het wel verstandig om contact op te nemen met uw gemeente.

Bouwtekening maken
Voordat u begint met verbouwen is het verstandig om een bouwtekenink te hebben, deze tekening heeft u nodig wanneer u een verguning aan wilt vragen en geeft een duidelijk beeld van uw wensen. Het zelf maken van een bouwtekening is een lastige klus als u geen bouwkundige opleiding hebt gehad, een dergelijke tekening moet namelijk voldoen aan vele specifieke eisen. Voor het maken van een kwalitatief goede bouwtekening kunt u eenvoudig een tekenaar inschakelen.

Offerte aanvragen
Wanneer u werkelijk over gaat tot de aanschaf van tuindeuren moet u er op letten dat de deuren voldoen aan het politiekeurmerk. Dat garandeert dat de deuren van binnen en buiten goed af te sluiten zijn en u de kans op inbraak verkleind.

Wilt u meer informatie of een prijsindicatie over het plaatsen van tuindeuren? Dan kunt u gemakkelijk online een offerte aanvragen.
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
actuele hypotheekrente overzicht: www.rente.tarieven.nl Copyright 2005-2024 Uw Huis en Hypotheek