Onze informatiepagina's
Alles openen Alles sluiten
 
  Alle informatie over huis en hypotheek

Rijnlandse hypotheek

Over Rijnlandse hypotheek
Rijnlandse Hypotheekbank bekleedt sinds de oprichting in 1984 een bijzondere positie op de Nederlandse markt voor vastgoedfinanciering. De status van Rijnlandse is namelijk niet gebaseerd op scherpe tarieven en innovatieve hypotheekvormen. Wij richten ons - in tegenstelling tot het louter beoordelen van kille cijfers - op een daadwerkelijk persoonlijke benadering van de (potentiële) klant en de eigen, uitgebreide expertise van het onroerend goed.
Doordat wij meer variabelen in onze beoordeling van financieringsaanvragen betrekken, zijn wij in staat meer voor onze klanten te betekenen dan de meeste andere hypotheekverstrekkers. De continue groei van ons financieringsvolume bewijst dat onze aanpak voorziet in een substantiële, structurele behoefte.

De voordelen van Rijnlandse hypotheek
De persoonlijke benadering van Rijnlandse hypotheken leveren u als klant de nodige voordelen op:
 • Rijnlandse hypotheek werkt snel en klantvriendelijk. Of de hypotheek rechtstreeks of via een intermediair wordt aangevraagd, de offerte laat nooit lang op zich wachten.
 • Rijnlandse hypotheken hanteert een individuele benadering, Zij verdiept zich in de wensen en achtergrond van haar klanten. Hierdoor stelt Rijnlandse hypotheek zich in staat te zoeken naar creatieve oplossingen.
 • Rijnlandse hypotheek taxeert elk pand persoonlijk. Taxaties worden grondig aangepakt, waardoor Rijnlandse hypotheek de hypotheek kan bieden die het best bij u en uw woning past.

 • Rijnlandse hypotheek hypotheekrente
  De actuele hypotheekrente tarieven van Rijnlandse hypotheek kunt u vinden op: www.rente-tarieven.nl


Rijnlandse hypotheek hypotheken
 • Annuïteitenhypotheek
  Met deze hypotheek heeft u in het begin relatief lage woonlasten. Uw maandelijkse aflossing bestaat in het begin uit een relatief hoog rentedeel. U lost weinig af, maar profiteert optimaal van de renteaftrek. Gedurende de looptijd wordt uw aflossingsdeel steeds groter en uw rentedeel steeds kleiner.
 • Aflossingsvrije hypotheek
  Om uw maandlasten laag te houden, kunt u kiezen voor de aflossingsvrije hypotheek. U lost daarbij niets af, maar betaalt alleen rente over het geleende bedrag. Zo profiteert u de hele looptijd maximaal van de hypotheekrenteaftrek.

Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
actuele hypotheekrente overzicht: www.rente.tarieven.nl Copyright 2005-2024 Uw Huis en Hypotheek