Onze informatiepagina's
Alles openen Alles sluiten
 
  Alle informatie over huis en hypotheek

Avéro Achmea

Over Avéro Achmea
A
véro Achmea is een moderne verzekeraar met een rijke historie. Al bijna tweehonderd jaar is Avéro Achmea actief in de verzekeringsbranche en nog altijd kunnen de klanten rekenen op innoverende producten die aansluiten bij hun dagelijkse behoefte. Avéro Achmea richt zich zowel op zakelijke als particuliere klanten, die hoofdzakelijk worden bediend door onafhankelijke tussenpersonen.

Op de Nederlandse verzekeringsmarkt is er traditioneel een belangrijke rol weggelegd voor het professionele intermediair. Als het gaat om verzekeringen en andere financi√ęle diensten vertrouwen veel mensen op het advies van een onafhankelijk adviseur. Voor zowel particulieren als ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB) is de tussenpersoon d√© opstap naar een adequate dekking van hun risico‚Äôs.

Avéro Achmea werkt daarom samen met een geselecteerde groep van professionele onafhankelijke verzekeringsadviseurs en is zodoende vertegenwoordigd in iedere regio en in iedere branche. Samen met het intermediair biedt Avéro Achmea innoverende oplossingen op vrijwel elk terrein.

Av√©ro Achmea is onderdeel van Achmea, √©√©n van de grotere financi√ęle dienstverleners in de Benelux. Naast marktleider op het gebied van zorg, is Achmea een belangrijke speler in Leven, Pensioen, Schade en Sociale Zekerheid. Voor al die terreinen heeft Achmea een breed pakket aan verzekeringen, bancaire en hypothecaire producten en onderscheidt het zich door dienstverlening met maatschappelijke relevantie.


Avéro Achmea hypotheekrente
De actuele hypotheekrente tarieven van de Avéro Achmea kunt u vinden op: www.rente-tarieven.nl

Avéro Achmea hypotheken

 • Beleg- & Spaarhypotheek
  Met deze hypotheek lost u uw hypotheek pas aan het eind van de looptijd af. Zo heeft u gedurende de looptijd lage maandlasten. U betaalt wel rente over het geleende bedrag. U belegt bij deze hypotheekvorm periodiek en/of eenmalig een bedrag in de Beleg- & Spaarrekening. Deze rekening bestaat uit een spaarrekening en de bancaire fondsen van Avéro Achmea. U kunt kiezen uit Beursgenoteerde fondsen.

 • Spaar- & Investhypotheek
  Bij deze hypotheekvorm belegt u via het Vermogensplan en spaart u via het Spaarhypotheek Rente Fonds van Avéro Achmea. U bent vrij de hypotheek tussentijds aan te passen.
  Gedurende de looptijd lost u niet af, maar betaalt u wel rente over de lening. Aan het eind van de looptijd lost u de hypotheek af uit de opbrengst van de beleggingen.
  U kunt kiezen uit zeven fondsen uit de groep Universal Life fondsen: Nederlands Aandelenfonds, Wereldwijd Aandelenfonds, Presto Mixfonds, Allegro Mixfonds, Moderato Mixfonds, Garantiefonds en Stallingsfonds.
  Ook zijn drie Beursindex fondsen voor u beschikbaar: AEX Index Fonds, Midkap Index Fonds en Euro Stoxx 50 Index Fonds.

 • Vermogenshypotheek
  Bij deze hypotheekvorm lost u niets af, maar betaalt u gedurende de looptijd rente over het geleende bedrag. Tegelijkertijd belegt u periodiek en/of eenmalig een bedrag in de fondsen van het Vermogensplan. Aan het einde van de looptijd lost u de hypotheek af uit de opbrengst van de beleggingen.
  U kunt kiezen uit zeven fondsen uit de groep Universal Life fondsen: Nederlands Aandelenfonds, Wereldwijd Aandelenfonds, Presto Mixfonds, Allegro Mixfonds, Moderato Mixfonds, Garantiefonds en Stallingsfonds.
  Ook zijn drie Beursindex fondsen voor u beschikbaar: AEX Index Fonds, Midkap Index Fonds en Euro Stoxx 50 Index Fonds.

 • Optimum Hypotheekplan
  Het Optimum Hypotheekplan biedt nieuwe mogelijkheden om uw droomhuis te financieren. Deze hypotheekvorm van Avéro Achmea houdt rekening met eigen vermogen. Dit stort u op de Beleg- en Spaarrekening in een speciaal laag risicoprofiel. Elke maand wordt een stukje van dit vermogen aan uw inkomen toegevoegd. Met dit bedrag betaalt u de extra lasten van uw hogere hypotheek.

 • Scheepshypotheek
  Vaak wordt een boot met een krediet gekocht. De rente voor een dergelijk krediet is vaak behoorlijk hoog. Kiest u voor de Scheepshypotheek, dan betaalt u een veel lagere rente.
  Het aflossen van de hypotheek kan op verschillende manieren. Met de opbrengst uit de beleggingen van de Beleg- & Spaarrekening, via een verzekering of door maandelijkse aflossingen. En als uw oog ooit mocht vallen op een ander schip, dan kunt u de hypotheek gewoon meeverhuizen.

 • Overbruggingshypotheek
  Als u een nieuw huis wilt kopen, maar uw bestaande woning nog niet heeft verkocht, dan biedt de Overbruggingshypotheek van Avéro Achmea uitkomst.
  Met de Overbruggingshypotheek kunt u tegen een aantrekkelijke rente rustig de tijd overbruggen tussen de aanschaf van uw nieuwe woning en de verkoop van uw bestaande woning. Zo kunt u zich concentreren op de verkoop van uw woning zonder dat u de druk voelt om te snel met uw verkoopprijs te zakken.

 • Aflossingsvrije Hypotheek
  Om uw maandlasten laag te houden, kunt u kiezen voor de Aflossingsvrije hypotheek. U lost daarbij niets af, maar betaalt alleen rente over het geleende bedrag. Zo profiteert u de hele looptijd maximaal van de hypotheekrenteaftrek.

 • Annuïteitenhypotheek
  Met deze hypotheek heeft u in het begin relatief lage woonlasten. Uw maandelijkse aflossing bestaat in het begin uit een relatief hoog rentedeel. U lost weinig af, maar profiteert optimaal van de renteaftrek. Gedurende de looptijd wordt uw aflossingsdeel steeds groter en uw rentedeel steeds kleiner.
  Heeft u in een jaar meer financi√ęle armslag nodig, dan kunt u gebruik maken van de gratis Time-Out regeling. U slaat de aflossing dan √©√©n jaar over.

 • Lineaire Hypotheek
  U betaalt elke maand een bedrag aan aflossing en rente. In het begin is het rentedeel hoog. Het aflossingsdeel blijft gedurende de looptijd gelijk. Tijdens de looptijd wordt uw schuld en dus het rentedeel steeds kleiner. Dankzij een premie voor een overlijdensrisicoverzekering lost Avéro Achmea de hypotheek in één keer af als u en/of uw verzekerde partner zou komen te overlijden.
  Heeft u in een jaar meer financi√ęle armslag nodig, dan kunt u gebruik maken van de gratis Time-Out regeling. U slaat de aflossing dan √©√©n jaar over.

 • Spaarhypotheek
  Bij de Spaarhypotheek lost u niet af, maar betaalt u gedurende de looptijd rente over het geleende bedrag. Daarnaast sluit u een levensverzekering af. De maandelijkse premie bestaat uit een spaardeel en een overlijdensrisicodeel. De spaarpremies komen op een spaarrekening. Hierover ontvangt u een vergoeding die gelijk is aan de hypotheekrente.

 • Recreatiehypotheek
  Bijzonder aan de Recreatiehypotheek is dat uw huurinkomsten uit de recreatiewoning worden meegenomen in de vaststelling van de financiering. Deze inkomsten bepalen mede uw maximale leencapaciteit. Als u de huurinkomsten wilt gebruiken voor het verkrijgen van de financiering, moet u ze wel professioneel en verifieerbaar kunnen aantonen.

 • Ondernemershypotheek
  Deze hypotheekvorm is special voor ondernemers. Meestal is het voor u als ondernemer moeilijker een pand te kopen dan voor een persoon die in loondienst werkt. Daarom heeft Avéro Achmea de Ondernemershypotheek ontwikkeld.

Het Zaken Zekerplan
U kunt eenvoudig en snel een hypotheek voor uw toekomstige woon-/ werkpand afsluiten. U bent daarbij geen extra renteopslag verschuldigd. Integendeel. Wij bieden u een rentekorting van 0,1% indien u een of meer modules van het Zaken Zekerplan meeverzekert en kiest voor een rentevastperiode van 10 jaar. Met het Zaken Zekerplan dekt u de financi√ęle risico‚Äôs af. Maar ook risico's als brand en arbeidsongeschiktheid. Allemaal ondergebracht in √©√©n pakket. Dat scheelt u tijd, administratieve rompslomp en geld.


Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
actuele hypotheekrente overzicht: www.rente.tarieven.nl Copyright 2005-2024 Uw Huis en Hypotheek