Onze informatiepagina's
Alles openen Alles sluiten
 
  Alle informatie over huis en hypotheek

CVB Bank

Over de CVB Bank
CVB Bank (1920) heeft jarenlang tot de top 5 spaarbanken van Nederland behoord. In de jaren '70 begint CVB Bank te groeien naar het full service concept. Veel nieuwe producten worden geïntroduceerd: een betaalrekening, nieuwe hypotheekvormen, consumptief krediet.
CVB Bank anno 2005 is een bank met alle bankdiensten die verkrijgbaar zijn bij kantoren van onafhankelijke financiële adviseurs. Professionele kantoren als bijvoorbeeld erkende assurantietussenpersonen (het intermediair), die een complete financiële dienstverlening willen aanbieden. Ook dit intermediair ziet in dat veel particuliere klanten hun financiële zaken graag in de buurt willen blijven doen, daar waar de bankkantoren uit kostenoverwegingen zich steeds minder zullen laten zien. De CVB Bank onderscheidt zich van traditionele banken door samen te werken met gecertificeerde zelfstandige tussenpersonen. CVB Bank is onderdeel van de SNS REAAL Groep. In 2007 heeft SNS REAAL de vergelijkbare Regio Bank overgenomen. De naam van de nieuwe bank is SNS Regio Bank.

CVB Bank hypotheken

 • Beleggingshypotheek
  De beleggingshypotheek is een aantrekkelijke optie voor wie wat risico durft te nemen. Doordat u aan het eind van de looptijd aflost, profiteert u altijd van maximale renteaftrek. Tevens bouwt u vermogen op via SNS Beleggingsfondsen. Het is een flexibele hypotheek, waarbij u naar keuze kunt beleggen via eenmalige en/of maandelijkse inleg.

 • Lineaire hypotheek
  Deze hypotheekvorm is ideaal als u over enkele jaren minder maandlasten wilt hebben. Doordat u iedere maand een vast bedrag aflost, wordt uw schuld kleiner en betaalt u dus minder rente.

 • Annuïteitenhypotheek
  Met deze hypotheekvorm betaalt u een vast bedrag per maand. Deze is opgebouwd uit aflossing in rente. In de eerste jaren betaalt u vooral rente en later vooral aflossing. |Hierdoor neemt uw renteaftrek in de loop der jaren af. Het bedrag dat u per maand betaalt is zo gekozen dat u aan het eind van de looptijd uw hypotheekschuld geheel heeft afgelost.

 • Spaarhypotheek
  Bij een spaarhypotheek zijn de maandlasten opgebouwd uit premie (spaardeel en risicodeel) en rente. Via het spaardeel bouwt u kapitaal op. Hiermee kunt u de hypotheek aan het einde van de looptijd aflossen. Met het risicodeel dekt u zich tegen financiële risico’s bij vroegtijdig overlijden.

 • Aflossingsvrije hypotheek
  Bij deze hypotheekvorm bestaan uw maandlasten enkel uit rente. Pas aan het eind van de looptijd, of bij verkoop van uw woning, lost u af. Hierdoor profiteert u van maximale renteaftrek.

 • Aflossingsvrije hypotheek met gemengde verzekering
  Ook bij deze hypotheekvorm lost u niets af. Aan de hypotheek wordt een verzekering verbonden om het kapitaal voor de aflossing op te bouwen. Gedurende de looptijd betaalt u alleen rente. Hierdoor profiteert u van maximaal fiscaal voordeel.

Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
actuele hypotheekrente overzicht: www.rente.tarieven.nl Copyright 2005-2024 Uw Huis en Hypotheek