Onze informatiepagina's
Alles openen Alles sluiten
 
  Alle informatie over huis en hypotheek

De Goudse

Over De Goudse
De Goudse is een zelfstandige verzekeringsmaatschappij, opgericht in 1924, met een jaaromzet van circa een miljard euro en zo'n 900 medewerkers. Als specialist op het gebied van financiële producten en verzekeringen neemt De Goudse in de markt een vooraanstaande positie in, met een productassortiment dat is afgestemd op zowel particulier als ondernemer.
De visie van De Goudse richt zich op de belangen van de verzekerden. Deze zijn het best gewaarborgd bij zowel een ongebonden adviseur als een ongebonden verzekeraar. De Goudse werkt daarom samen met onafhankelijke adviseurs.
De activiteiten van De Goudse zijn gericht op professionele, deskundige adviseurs. Het bedrijf wil hen verder helpen in hun dagelijkse praktijk, met optimale dienstverlening, ondersteuning en adequate verzekeringsoplossingen. Hiermee worden ook klanten verder geholpen in zowel hun particuliere als hun zakelijke belangen.


De Goudse hypotheekrente
De actuele hypotheekrente tarieven van De Goudse kunt u vinden op: www.rente-tarieven.nlDe Goudse hypotheken
 • Annuïteitenhypotheek
  De Goudse Annuïteitenhypotheek valt onder de klassieke vorm. U heeft daarmee zekerheid over de aflossing en profiteert van stabiele lasten. U betaald maandelijks een even groot bedrag, dat in het begin vooral is opgebouwd uit rente. In de loop van de tijd betaalt u steeds minder rente en steeds meer aflossing. De rente over het hypotheekbedrag is fiscaal aftrekbaar. Aan het eind van de looptijd heeft u uw gehele lening afgelost.
 • Levenhypotheek
  Het basisprincipe van de verschillende levenhypotheekvormen is in principe hetzelfde. Ze hebben gemeen dat ze geen aflossing kennen gedurende de looptijd en maken gebruik van een levensverzekering. Een voorbeeld van een levenhypotheek bij De Goudse is de Garantiehypotheek. Naast de lening sluit u een Garantiekapitaalverzekering af, zodat u de garantie heeft dat het doelkapitaal wordt bereikt om de hypotheek af te kunnen lossen. Dankzij deze constructie profiteert u de hele looptijd van de maximale renteaftrek.
 • Aflossingsvrije hypotheek
  De naam zegt het al: bij deze hypotheek lost u niets af. De Goudse Aflossingsvrije hypotheek is speciaal bedoeld voor mensen die hun hypotheek niet wensen af te dekken met aflossing of een verzekering, omdat de waarde van de woning toereikend is en men lagere maandlasten wil. Aan het eind van de looptijd lost u uw hypotheek in één keer af door bijvoorbeeld de verkoop van uw woning. De aflossingsvrije hypotheek is ook aantrekkelijk in combinatie met andere hypotheekvormen.
 • Overbruggingshypotheek
  Het kopen van een huis en de verkoop van uw oude woning vallen lang niet altijd samen. Met een overbruggingskrediet kunt u de overwaarde van uw oude woning gebruiken om het nieuwe én het oude huis te blijven betalen. De Goudse Overbruggingshypotheek vangt uw dubbele woonlasten op evenals de rente van het overbruggingskrediet zelf. Ook de opbrengst van uw huidige woning die nodig is voor uw nieuwe hypotheek wordt door de hypotheek opgevangen.
U heeft de mogelijkheid meerdere vormen te combineren binnen uw hypotheek.

Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
actuele hypotheekrente overzicht: www.rente.tarieven.nl Copyright 2005-2024 Uw Huis en Hypotheek