Onze informatiepagina's
Alles openen Alles sluiten
 
  Alle informatie over huis en hypotheek

DSB Bank


Over DSB Bank
De DSB Bank is een bank voor particulieren. Zij levert zowel hypothecaire als consumptieve spaar-, leen- en verzekeringsproducten. De DSB Bank verzorgt financiering voor eigen risico, maar ook als bemiddeling voor externe partijen. DSB Bank heeft verschillende filialen verspreid over heel Nederland. Op deze manier kunt u altijd een DSB Bank dicht bij u in de buurt vinden.
De DSB Bank heeft een bankvergunning van de Nederlandsche Bank. Tevens is het bedrijf geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten en is zij aangesloten bij Stichting Bureau Krediet Registratie.
Om haar klanten zo goed mogelijk van dienst te zien, houden alle medewerkers van de DSB Bank zich aan de door de bank gestelde waarden. De bank staat voor openhartigheid, ambitie en beperkt de bureaucratie zo veel mogelijk. Tevens stelt de DSB Bank als doel aantoonbaar beter te zijn dan de concurrent.
De DSB Bank is een onafhankelijke bank. Door de klant eenvoudige financiële producten aan te bieden tegen de laagst mogelijke prijs, hoopt zij de beste consumentenbank van Nederland te worden. Hierbij laat zij zich leiden door de behoeften van de consument. De uitspraak ‘klant is koning’ is bij de DSB Bank een veel gebruikte richtlijn.
Om de bedrijfsvoering en dienstverlening effectiever en efficiënter te laten verlopen, investeert de DSB Bank veel tijd en aandacht in informatietechnologie.

DSB  Bank hypotheken
  • Voordeelhypotheek
    De VoordeelHypotheek biedt u lage maandlasten en een zeer voordelige rente. De VoordeelHypotheek is een aflossingsvrije hypotheek. Dit houdt in dat u gedurende de looptijd niets op uw lening aflost. Hierdoor profiteert u van maximale renteaftrek. U lost uw hypotheek aan het eind van de looptijd af, of bij verkoop van uw woning.
  • Oversluithypotheek
    Doordat de DSB Bank gunstige hypotheek tarieven biedt, kan het voor u gunstig zijn uw hypotheek over te sluiten. U kunt op deze manier meer geld overhouden. Bij de OversluitHypotheek profiteert u van maximaal belastingvoordeel.
  • Spaarhypotheek
    Met de SpaarHypotheek heeft u altijd de zekerheid dat u uw hypotheek aan het eind van de looptijd kunt aflossen. U spaart gedurende de looptijd voor een kapitaal. Dit gegarandeerde kapitaal gebruikt u voor de aflossing van uw hypotheek. U profiteert tevens van maximaal belastingvoordeel.

Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
actuele hypotheekrente overzicht: www.rente.tarieven.nl Copyright 2005-2024 Uw Huis en Hypotheek