Onze informatiepagina's
Alles openen Alles sluiten
 
  Alle informatie over huis en hypotheek

Van Lanschot Bankiers

Over Van Lanschot Bankiers
Van Lanschot is een onafhankelijke bankier voor vermogende particulieren, instituten en ondernemingen.
Vermogensvorming en vermogensbescherming zijn de kern van de dienstverlening aan particulieren. Hierbij biedt Van Lanschot een breed scala aan producten.
Van Lanschot Bankiers biedt ook producten van derden aan, wanneer dit voor de cliënt voordelig is.
Bij haar zakelijke cliënten legt Van Lanschot de nadruk op dienstverlening aan middenbedrijven, familiebedrijven en de daarbij betrokken grootaandeelhouders en directeuren. Co-ondernemerschap is hierbij de voornaamste bindende factor in de relatie tussen Van Lanschot en haar cliënten.
De persoonlijke relatie met haar cliënten is de belangrijkste kernwaarden van Van Lanschot Bankiers. Deze worden behandeld met zorg en aandacht. Tevens kenmerkt Van Lanschot zich door haar flexibiliteit en discretie.
Duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid en sociale verantwoordelijkheid behoren allen tot de visie van de bank.


Van Lanschot Bankiers hypotheekrente
De actuele hypotheekrente tarieven van Van Lanschot Bankiers kunt u vinden op: www.rente-tarieven.nlVan Lanschot Bankiers hypotheken
 • VrijVermogenHypotheek
  U bouwt door te sparen of door te beleggen een kapitaal op. Gedurende de looptijd van de hypotheek lost u niets af, waardoor u profiteert van maximaal fiscaal voordeel. Aan het eind van de looptijd wordt de hypotheek geheel of gedeeltelijk afgelost met het opgebouwde eindkapitaal uit uw spaardeel en uw beleggingen. De vermogensopbouw is niet verplicht.
 • Aflossingsvrije hypotheek
  U betaalt maandelijks een bedrag aan rente, doordat u gedurende de looptijd niets aflost, profiteert u van maximale renteaftrek. U kunt aflossingsvrij lenen tot 100% van de executiewaarde van uw woning.

 • Levenhypotheek
  U betaalt periodiek een premie aan de verzekeringsmaatschappij. Deze premie bestaat uit een risicodeel en een spaardeel. U lost uw hypotheek af aan het eind van de looptijd of bij overlijden. De hypotheek wordt afgelost met het spaargedeelte van de levensverzekering.

 • Lineaire hypotheek
  U betaalt maandelijks een vast bedrag aan aflossing. Doordat uw hypotheekschuld op deze manier snel daalt, betaalt u steeds minder rente. Uw aanvangslasten zijn dus hoog, maar dalen snel gedurende de looptijd. Doordat het bedrag dat u aan rente betaalt snel afneemt, neemt ook uw fiscale voordeel af.
 • Annuïteitenhypotheek
  De annuïteitenhypotheek biedt u vaste maandlasten, opgebouwd uit rente en aflossing. In het begin betaalt u vooral rente over het geleende geldbedrag en de laatste jaren voornamelijk aflossing. Vooral in het begin profiteert u van fiscaal voordeel.
 • Spaarhypotheek
  De spaarhypotheek is een aflossingsvrije hypotheek. Aan deze hypotheek is een spaarpolis gekoppeld. Aan het eind bij de looptijd of bij eerder overlijden, lost u uw hypotheekschuld af met de uitkering van de spaarpolis.
  U betaalt een premie voor de verzekering. Deze premie is opgebouwd uit een spaardeel en een risicodeel. Het spaardeel wordt gebruikt om een (belastingvrij) kapitaal op ge bouwen. De rente die u over dit kapitaal ontvangt is gelijk aan uw hypotheekrente. Stijgt de rente over uw hypotheek, dan stijgt ook de rente die u over uw kapitaal ontvangt. De premie van de spaarpolis gaat dan omlaag.Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
actuele hypotheekrente overzicht: www.rente.tarieven.nl Copyright 2005-2024 Uw Huis en Hypotheek