Onze informatiepagina's
Alles openen Alles sluiten
 
  Alle informatie over huis en hypotheek

Voorbereidingen

Wanneer u een nieuw huis hebt gekocht zult u moeten gaan verhuizen. Dit is een hele klus, verhuizen is een omvangrijke, ingewikkelde en fysiek zware operatie. Maar het eindresultaat is meestal geweldig: een nieuw huis.

Voordat u begint met verhuizen moet er eerst een hele boel worden geregeld. Wat u allemaal moet regelen ligt aan hoe u het aanpakt. Gaat u zelf verhuizen of schakelt u de hulp in van een verhuisbedrijf? Wanneer u een verhuisbedrijf inschakelt kunt u het til- en sjouwwerk overlaten aan de verhuizers. Maar ook met de hulp van een verhuisbedrijf blijft het verhuizen toch een hele klus.

Begin daarom op tijd met het plannen van uw verhuizing, hier vindt u een aantal praktische tips waar u rekening mee moet houden voordat u gaat verhuizen. Zorg dat u dit schema bijhoudt zodat u alle activiteiten op tijd hebt afgerond en u zonder extra zorgen kunt beginnen met het verhuizen zelf.

Voordat u daadwerkelijk gaat verhuizen moet alles klaar staan en ingepakt zijn. Gewicht speelt hierbij een belangrijke rol. Zorg er dan ook voor dat u het gewicht over meerdere dozen verdeeld. Breekbare spullen kunt u het beste in noppenfolie of doeken wikkelen en zorgvuldig opbergen.

Het is handig om dozen te voorzien van een label met de naam van de kamer van bestemming. Op deze manier kunnen de dozen rechtstreeks in de juiste kamers worden gezet.


Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
actuele hypotheekrente overzicht: www.rente.tarieven.nl Copyright 2005-2023 Uw Huis en Hypotheek