Onze informatiepagina's
Alles openen Alles sluiten
 
  Alle informatie over huis en hypotheek

Levob

Over Levob
Sinds juli 2004 maakt Levob deel uit van de Achmea Groep. Levob vormt samen met Avéro Achmea het intermediairbedrijf. Levob Bank zal samen gaan met de Achmea Retailbank.
Achmea en Levob bundelen hun krachten op het gebied van verzekeringen die via financieel adviseurs worden verkocht. Deze combinatie vormt binnen de Achmea groep de intermediairverzekeraar.
Achmea is een uitstekende dienstverlener om bij aan te sluiten. Zij heeft de schaalgrootte, is sterk in het directe kanaal en wil haar positie in de distributie via het professionele, onafhankelijke intermediair versterken. Avéro Achmea richt zich zowel op particuliere als op zakelijke klanten. Zodoende is Avéro Achmea vertegenwoordigd in iedere branche en iedere regio. Levob is een sterk intermediairbedrijf met een uitstekende naam. De combinatie met Avéro Achmea betekent een sterke marktpartij.
Het bedrijf onderscheidt zich van anderen door dienstverlening die relevant is voor de maatschappij.

De voordelen van Levob
Bij Levob heeft u bij alle hypotheekvormen de mogelijkheid om te profiteren van de VoordeelRente. U komt in aanmerking voor de VoordeelRente als uw hypotheek binnen drie maanden kan passeren en u weinig waarde hecht aan extra opties.

Levob hypotheken

 • Aflossingsvrije hypotheek
  Bij de aflossingsvrije hypotheek lost u niets af. U betaalt alleen rente over het geleende bedrag. U profiteert hierdoor gedurende de looptijd van maximale hypotheekrenteaftrek.
  Omdat het aflossingsvrije deel van de hypotheek niet hoger mag zijn dan 80% van de executiewaarde. Daarom wordt de aflossingsvrije hypotheek vaak gecombineerd met een andere hypotheekvorm.
  De hypotheek wordt aan het eind van de looptijd afgelost door bijvoorbeeld de verkoop van uw woning.
  Tussentijdse aflossing is toegestaan tot 15% van de oorspronkelijke hypotheek per jaar.
  Met het Huis Zeker plan kunt u werkeloosheid of arbeidsongeschiktheid meeverzekeren.
 • Annuïteiten hypotheek
  Met de annuïteiten hypotheek profiteert u van lage woonlasten in de beginjaren.  In het begin lost u weinig af en betaald u een relatief hoog rentedeel. Gedurende de looptijd lost u steeds meer af, daarmee wordt uw rentedeel kleiner. De renteaftrek wordt dus lager, waardoor uw netto maandlasten stijgen. Doordat veel mensen in de loop der jaren meer gaan verdienen, zijn deze stijgende kosten goed op te vangen.
  Wanneer u meer financiële ruimte nodig heeft, kunt u gebruik maken van de gratis Time-Out regeling. U slaat in dit geval de aflossing één jaar over.
  Bij de annuïteiten hypotheek is een overlijdensrisicoverzekering inbegrepen. Ook kunt u ervoor kiezen met het Huis Zekerplan werkeloosheid of arbeidsongeschiktheid mee te verzekeren.
 • Lineaire hypotheek
  Kiest u voor de lineaire hypotheek, dan profiteert u in de toekomst van lager wordende woonlasten. Dit kan gunstig zijn als u nu meer financiële ruimte heeft dan later.
  De lineaire hypotheek bestaat uit aflossing en rente. In het begin betaalt u veel rente. U lost elke maand een gelijk bedrag af. Hierdoor daalt uw restschuld snel, en wordt uw rente steeds lager.
  Bij de lineaire hypotheek is een overlijdensrisicoverzekering in begrepen.
  Wanneer u meer financiële ruimte nodig heeft, kunt u gebruik maken van de gratis Time-Out regeling. U slaat in dit geval de aflossing één jaar over. Ook kunt u ervoor kiezen met het Huis Zekerplan werkeloosheid of arbeidsongeschiktheid mee te verzekeren.
 • Spaarhypotheek
  De spaarhypotheek biedt u de zekerheid dat aan het eind van de looptijd de opgebouwde waarde van de verzekering gelijk is aan de hoogte van uw geldlening.
  Van tevoren wordt vastgesteld hoe hoog het bedrag is dat u aan het eind van de looptijd dient af te lossen. Aan de hand hiervan wordt uw premie vastgesteld. De rente die u over deze premie ontvangt is even hoog als de rente die u over uw hypotheek betaald. Gaat u meer aan hypotheekrente betalen, dan betaalt u minder aan premie. Andersom geldt dit ook. Hierdoor blijven uw maandlasten gedurende de looptijd nagenoeg gelijk.
  U profiteert bij de spaarhypotheek van maximaal fiscaal voordeel. Onder bepaalde voorwaarden is de opgebouwde waarde van de premie die u inlegt vrijgesteld van inkomstenbelasting.
  Het is mogelijk bij de spaarhypotheek aanvullende verzekeringen af te sluiten. Tot de mogelijkheden horen bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverzekering en premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid.
 • Beleg- en Spaarhypotheek
  Bij deze hypotheekvorm word teen beleggersrekening gecombineerd met een hypotheek. Uw maandlasten zijn opgebouwd uit hypotheekrente en uw inleg op de beleggersrekening. De verhouding tussen beleggen en sparen kunt u zelf bepalen en/of tussentijds aanpassen. Tevens kiest u zelf in welke beleggingsfondsen u investeert.
  U lost de hypotheek aan het eind van de looptijd af met het geld dat u heeft opgebouwd met de beleggersrekening.
  De opgebouwde waarde van uw inleg is onderhevig aan vermogensrendementsheffing.
 • Spaar- en Investhypotheek
  Met de spaar- en investhypotheek bepaald u aan het eind van elke rentevast periode of u meer wilt beleggen, of dat u geld inlegt in het Spaarhypotheek Rente Fonds. De verhouding tussen sparen en beleggen kunt u zelf bepalen. U kiest zelf in welke belggingsfondsen u wilt investeren. Over het deel van uw geld dat u vast zet in het Spaarhypotheek Rente Fonds ontvangt u een vaste rente. Deze rente is altijd even hoog als de rente die u over uw hypotheek betaald.
  Aan het eind van de looptijd lost u uw hypotheek af. Hierdoor profiteert u gedurende de looptijd van maximale renteaftrek. Onder voorwaarden is de waarde van de premie die u inlegt vrijgesteld van inkomstenbelasting. Tevens kunt u gedurende een aantal jaar belastingvrij kapitaal opbouwen.
  Bij de spaar- en investhypotheek is het mogelijk een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten.
 • Vermogenshypotheek
  Middels een beleggingsverzekering bouwt u vermogen op in beleggingsfondsen. Hiermee kunt u uw hypotheekschuld aan het eind van de looptijd aflossen. Doordat u gedurende de looptijd niets aflost, profiteert u van maximale renteaftrek. U bepaald zelf in welke belggingsfondsen u wilt investeren.
  U heeft de mogelijkheid een arbeidsongeschiktheids- of overlijdensrisicoverzekering af te sluiten bij uw vermogenshypotheek. Onder voorwaarden is de opgebouwde waarde van de ingelegde premie vrijgesteld van inkomstenbelasting. Tevens kunt u gedurende een aantal jaar belastingvrij kapitaal opbouwen.
 • Recreatiehypotheek
  De recreatiehypotheek is speciaal voor recreatiewoningen. De huurinkomsten uit de recreatiewoning worden meegenomen in de vaststelling van de financiering. Deze inkomsten zijn mede bepalend voor de hoogte van uw lening. Wilt u de huurinkomsten gebruiken voor het verkrijgen van een financiering, dan moet u deze wel verifieerbaar kunnen aantonen.
  Met het Huis Zeker plan kunt u werkeloosheid of arbeidsongeschiktheid meeverzekeren.
 • Scheepshypotheek
  Een boot wordt in de meeste gevallen gekocht met een consumptief krediet. De rente voor een consumptief krediet is in de meeste gevallen een stuk hoger dan die van een hypotheek. Met de scheepshypotheek betaalt u een aantrekkelijkere rente.  
 • Overbruggingshypotheek
  De overbruggingshypotheek kunt u gebruiken om de tijd tot uw verhuizing te overbruggen. Wilt u een nieuw huis kopen, maar heeft u uw bestaande woning nog niet verkocht? Dan is deze hypotheekvorm ideaal voor u. Tegen een aantrekkelijke rente kunt u rustig de tijd tussen de aanschaf van een nieuwe en de verkoop van uw oude woning overbruggen.
 • Ondernemershypotheek
  De ondernemershypotheek is, zoals de naam al zegt, special voor ondernemers. U kunt eenvoudig en snel een hypotheek afsluiten voor uw toekomstige woon- en werkpand. Hierbij biedt Avéro Achmea u een rentekorting van 0,1% in het geval u één of meer modules van het Zaken Zekerplan, de elektronische verzerings- en offerteaanvraag module op het internet, meeverzekert en kiest voor een rentevast periode van 10 jaar. Met het Zaken Zekerplan dekt u zowel financiële risico´s, als risico´s op brand en arbeidsongeschiktheid af.
  Met de ondernemershypotheek kunt u geld lenen tot 125% van de executiewaarde van uw woning.Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
actuele hypotheekrente overzicht: www.rente.tarieven.nl Copyright 2005-2024 Uw Huis en Hypotheek