Onze informatiepagina's
Alles openen Alles sluiten
 
  Alle informatie over huis en hypotheek

ASR Verzekeringen

Over ASR Verzekeringen
ASR Verzekeringen is een onderdeel van de Fortis Bank Nederland N.V.. ASR Verzekeringen staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank en doet uitsluitend zaken via het onafhankelijke professionele intermediair. Ook staat ASR Verzekeringen geregistreerd bij de Autoriteit Financiƫle Markten (AFM) te Amsterdam.

ASR Verzekeringen is onderdeel van Fortis.


ASR Bank hypotheekrente
De actuele hypotheekrente tarieven van de ASR Bank kunt u vinden op: www.rente-tarieven.nl


ASR Bank Hypotheken

 • VermogenGarant hypotheek
  Wilt u gedurende de looptijd van uw hypotheek vermogen opbouwen? Dat kan. Met de ASR VermogenGarant hypotheek spaart u een bedrag waarmee u uw hypotheek aan het einde van de looptijd kan aflossen. Bovendien weet u van tevoren wat u minimaal ontvangt op de einddatum van de verzekering. Een voorwaarde voor deze garantie, is dat u de garantiepremie, de afgesproken inleg en de kosten hebt betaald.
  Deze hypotheek is opgebouwd uit een hypothecaire lening, ASR VermogenGarant Overlijdensrisico en ASR VermogenGarant Eigen Huis. Met deze combinatie betaalt u geen aflossing op het geleende bedrag, maar bouwt u via de Eigen Huis regeling een vermogen op.

 • Aflossingsvrije hypotheek
  Zoals de naam al zegt, lost u bij een aflossingsvrije hypotheek gedurende de looptijd niets af op uw hypotheekschuld. Hierdoor profiteert u van lage maandlasten en maximale hypotheekrenteaftrek. Aan het eind van de looptijd lost u de hypotheek af, bijvoorbeeld door de verkoop van uw woning.
 • Spaarhypotheek
  Deze hypotheekvorm betreft een combinatie van een hypotheek en een aflossingsverzekering. Voor deze verzekering betaalt u een premie, welke is opgebouwd uit een spaarpremie en een risicopremie. Middels de spaarpremie bouwt u gedurende de looptijd van uw hypotheek een vermogen op. Hiermee kunt u aan het einde van de looptijd uw hypotheek aflossen. De risicopremie verzekert u van een uitkering bij vroegtijdig overlijden.


Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
actuele hypotheekrente overzicht: www.rente.tarieven.nl Copyright 2005-2024 Uw Huis en Hypotheek