Onze informatiepagina's
Alles openen Alles sluiten
 
  Alle informatie over huis en hypotheek

Centraal Beheer Achmea

Over Centraal Beheer Achmea
Centraal Beheer Achmea begon in 1909 als een klein administratiekantoor voor onderlinge verzekeringen van werkgevers. Niet in Apeldoorn, maar in Amsterdam. Pas in de jaren zeventig verhuisde de verzekeraar naar de plaats die iedereen kent van de campagne 'Even Apeldoorn bellen'.
Het bedrijf is onderdeel van de Achmea Groep en neemt deel in de Europese holding Eureko.
Centraal Beheer Achmea is een ‘direct writer’. Dit houdt in dat zij haar producten rechtstreeks, dus zonder tussenpersonen, verkoopt. Voor u is dit niet alleen goedkoper, maar ook sneller, efficiënter en gemakkelijker.
Centraal Beheer Achmea verzorgt onder andere levens-, pensioen- en schadeverzekeringen. Zij levert diensten aan werknemers, bedrijven en particulieren. Tevens biedt het bedrijf hulpverlening bij risicomanagement en schade.
Na meer dan 90 jaar groei en uitbreiding staat de naam Centraal Beheer Achmea voor een veelzijdige, innovatieve dienstverlener.


Centraal Beheer Achmea hypotheekrente
De actuele hypotheekrente tarieven van Centraal Beheer Achmea kunt u vinden op: www.rente-tarieven.nl


Centraal Beheer Achmea hypotheken

 • Spaargarant hypotheek
  Met de Spaargarant hypotheek profiteert u van maximaal belastingvoordeel en krijgt u een gegarandeerde uitkering.
  Bij de Spaargarant Hypotheek lost u niet af tijdens de looptijd van de hypotheek. In plaats daarvan betaalt u premie voor de Spaargarant Verzekering. Daarnaast betaalt u de hele looptijd rente over het totale hypotheekbedrag. Zo profiteert u tot de einddatum van een maximaal belastingvoordeel.
  De Spaargarant Verzekering garandeert de aflossing van de hypotheek aan het einde van de looptijd. Ook in geval van overlijden tijdens de looptijd.

 • Aflossingsvrije hypotheek
  De Aflossingsvrije Hypotheek biedt u maximaal belastingvoordeel waarbij u niets aflost. U betaalt dus alleen rente. U lost uw hypotheek aan het eind van de looptijd in één keer af, bijvoorbeeld bij verkoop van uw woning.

 • Annuïteiten hypotheek
  Bij de Annuïteiten Hypotheek betaalt u een maandelijks vast bedrag aan rente en aflossing. Aanvankelijk bestaat dit bedrag uit een groot deel rente en slechts een klein deel aflossing. Maar gaande weg wordt het aflossingsdeel groter en het rentedeel kleiner. Uiteindelijk betaalt u nauwelijks nog rente en lost u steeds sneller af. Hierdoor heeft u in de beginjaren een hoge belastingaftrek. Later wordt deze aftrekpost steeds kleiner.

 • Combinatie hypotheek (Hypotheek-op-maat)
  Bij Centraal Beheer Achmea kunt u zelf uw hypotheek-op-maat samenstellen. U kunt hiervoor alle hypotheekvormen als 'bouwstenen' gebruiken. De meest voorkomende combinaties zijn de Spaargarant Hypotheek in combinatie met de Aflossingsvrije Hypotheek, of de Spaargarant Hypotheek in combinatie met de Annuïteiten Hypotheek.

 • Kapitaalrekening Eigen Woning
  De Kapitaalrekening is een spaarrekening, waarmee u op een fiscaal aantrekkelijke manier kunt sparen. Met uw gespaarde geld kunt u later gemakkelijk uw hypotheek aflossen. Doordat uw rentevergoeding gelijk is aan het rentepercentage van uw woning, bent u ervan verzekerd dat u aan het einde van uw looptijd voldoende heeft gespaard om de hypotheek moeiteloos af te kunnen lossen. Gedurende de gehele looptijd profiteert u van maximale belastingaftrek. Wilt u tussentijds uw maandlasten verlagen? Leg dan éénmalig extra geld in.

Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
actuele hypotheekrente overzicht: www.rente.tarieven.nl Copyright 2005-2024 Uw Huis en Hypotheek