Onze informatiepagina's
Alles openen Alles sluiten
 
  Alle informatie over huis en hypotheek

De Amersfoortse

Over De Amersfoortse
De Amersfoortse is dé specialist op het gebied van inkomensverzekeringen voor werkgevers, werknemers en zelfstandig ondernemers.
De Amersfoortse heeft geïntegreerde verzekeringsoplossingen voor ziektekosten, pensioenen en arbeidsongeschiktheid. Hiermee biedt De Amersfoortse inkomenszekerheid en praktische diensten om verzuim te voorkomen en re-integratie te versnellen.
Het gaat bij de Amersfoortse niet alleen om verzekeren, maar ook om uw gezondheid en uw toekomst. Raakt u arbeidsongeschikt of wordt u langdurig ziek? Dan doet De Amersfoortse er alles aan u zo snel mogelijk weer aan het werk te helpen.
Bij De Amersfoortse staan ondernemend denken en handelen centraal. Het bedrijf werkt uitsluitend samen met het professionele en onafhankelijke intermediair.

De Amersfoortse hypotheekrente
De actuele hypotheekrente tarieven van De Amersfoortse kunt u vinden op: www.rente-tarieven.nl 


De Amersfoortse hypotheken

 • Hybride hypotheek
  Dit is een hypotheek in combinatie met een verzekering. Daarin kunt u beleggen, sparen of een combinatie van beide. De keuze is aan u, afhankelijk van uw inschatting van waar het hoogste rendement te behalen is. Kiest u voor sparen, dan belegt u uw geld in de Hypotheekrenterekening. Dat is een rekening waarbij het rendement gelijk is aan de rente die u betaalt voor de hypothecaire lening. Zo zijn uw opbrengsten bekend en weet u precies waar u aan toe bent. Kiest u voor beleggen, dan heeft u in de Hybride Hypotheek de mogelijkheid te kiezen uit verschillende beleggingsfondsen.
  Doordat u gedurende de looptijd van de hypotheek niets aflost, profiteert u van maximale renteaftrek.
 • Beleggingshypotheek
  De beleggingshypotheek is een hypothecaire geldlening in combinatie met een beleggingsrekening bij ASR Bank. Tijdens de looptijd wordt er niet afgelost.
  Één van de voordelen van de beleggingshypotheek is dat er gedurende de hele looptijd optimaal gebruik gemaakt wordt van de fiscale aftrek van hypotheekrente. Opbouw van vermogen voor de aflossing vindt plaats via een beleggings- rekening bij ASR Bank. De beleggingshypotheek is ideaal als u op zoek bent naar een hypotheek met lage lasten.
 • Spaarhypotheek
  Bij deze hypotheekvorm lost u gedurende de looptijd niets af. Daardoor profiteert u van maximale renteaftrek. Daarnaast bouwt u in de loop der jaren door premiebetaling een kapitaal op dat aan het einde van de looptijd precies gelijk is aan het door u geleende bedrag. Zo bent u er zeker van dat u uw hypotheek aan het eind van de looptijd kunt aflossen. Tevens blijven uw woonlasten behoorlijk stabiel.
 • Hypotheek met gemengde verzekering
  Bij deze hypotheekvorm lost u gedurende de looptijd niets af. Uw renteaftrek is dus ook hier maximaal. Om te reserveren voor de aflossing betaalt u premie voor een levensverzekering. U profiteert van een relatief hoog gegarandeerd eindkapitaal. Dit wordt nog verhoogd met winstbijschrijvingen gedurende de looptijd.

Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
actuele hypotheekrente overzicht: www.rente.tarieven.nl Copyright 2005-2024 Uw Huis en Hypotheek