Onze informatiepagina's
Alles openen Alles sluiten
 
  Alle informatie over huis en hypotheek

Allianz

Over Allianz
Allianz Nederland is een onderdeel van Allianz Group, ƩƩn van de grootste financiƫle instellingen ter wereld. Allianz Nederland is een flexibele en marktgerichte instelling met grote kennis van zaken en goede dienstverlening.

Allianz Nederland kenmerkt zich door een eigen strategie. Deze is opgebouwd uit de volgende vier elementen:

 • Focus
  Allianz Nederland is een topverzekeraar met sterke posities in de drie kernmarkten: levensverzekeringen, schadeverzekeringen en vermogensbeheer.

  • In de levenmarkt is Allianz Nederland aanbieder van flexibele financiĆ«le producten en onderscheidt zich als intermediairmaatschappij met een gedegen backoffice.

  • In de schademarkt is Allianz Ć©Ć©n van de grootste spelers, voornamelijk in de branches Brand en Motorrijtuigen.

  • In de markt voor vermogensbeheer is Holland Beleggingsgroep al vele jaren succesvol met diverse beleggingsfondsen.

Als distributiekanaal kiest Allianz voor het onafhankelijke intermediair. Allianz vindt dat een langdurige relatie van het intermediair met de klant een belangrijke toegevoegde waarde biedt. Daarom bieden Allianz het intermediair voortdurend professionele ondersteuning in de dagelijkse adviespraktijk.

 • Operational excellence
  Allianz Nederland wil altijd een passende oplossing leveren aan zowel het intermediair als de klant. Om dit te bereiken staan de administratieve processen en de ondersteuning aan het intermediair op hoog niveau.

 • Performance
  "Winst boven groei" is een gulden regel binnen Allianz. Winst zien wordt gezien als voorwaarde om in de kernmarkten ook in de toekomst succesvol te kunnen investeren in vernieuwende producten, en tegelijk de hoogste kwaliteit en zekerheid te kunnen bieden aan klanten en het intermediair.

 • Uitdagende werkomgeving
  Professionele medewerkers met kennis van zaken zijn voor Allianz Nederland van levensbelang. Daarom besteden wordt veel aandacht besteed aan de opleidingsmogelijkheden voor het personeel. Medewerkers krijgen veel eigen verantwoordelijkheid.

De voordelen van Allianz Design Hypotheken
Of u nu op het punt staat voor het eerst huisbezitter te worden, een ervaren koper bent of een verbouwing wilt financieren, of u nu liever spaart of belegt: Allianz Nederland Levensverzekering biedt u de hypotheek die zowel in uw huidige als toekomstige financiƫle situatie past. Uw financieel adviseur kan de diverse hypotheekvormen voor u doorrekenen, zodat u kunt kiezen voor de hypotheek die het beste bij u past. Hieronder zijn de voordelen van Allianz Design Hypotheken voor u op een rijtje gezet:

 • Alle ruimte voor aanpassingen aan veranderende wensen in de toekomst;
 • Uitgebreid aantal hypotheekvormen die passen bij iedere hypotheekbehoefte;
 • Uw vermogensbestanddelen altijd in de meest voordelige belastingbox;
 • Kostenbesparingen door meerdere verzekeringen op Ć©Ć©n polis te combineren;
 • Concurrerende rente over de geldlening;
 • Openheid van kosten: u weet vooraf precies waar u aan toe bent;
 • Uitgebreide keuze uit beleggingsfondsen met een uitstekend track record beheerd door Holland Beleggingsgroep;
 • FinanciĆ«le zekerheid voor uw nabestaanden indien u komt te overlijden;
 • Bescherming tegen de financiĆ«le gevolgen van arbeidsongeschiktheid;
 • Scherpe premies; korting voor niet-rokers;

Allianz hypotheekrente
De actuele hypotheekrente tarieven van de Allianz kunt u vinden op: www.rente-tarieven.nl

Allianz Design Hypotheken

 • Levenhypotheek
  De Allianz Design Levenhypotheek bestaat uit een kapitaalverzekering in combinatie met een geldlening. Gedurende de looptijd lost u niet af en betaalt u rente over het hele hypotheekbedrag. Naast de rente betaalt u een premie voor de kapitaalverzekering. Deze premies worden belegd in Ć©Ć©n of meer Allianz Beleggingsfondsen. In de kapitaalverzekering bouwt u een vermogen op waarmee u te zijner tijd (een gedeelte van) de hypotheek aflost.

 • Spaarhypotheek
  De Allianz Design Spaarhypotheek combineert een geldlening met de klassieke ā€˜spaarverzekeringā€™. Gedurende de looptijd lost u niet af en betaalt u rente over het hele hypotheekbedrag. Naast de rente betaalt u een premie voor de spaarverzekering en de overlijdensrisicoverzekering. Op uw spaarpremie ontvangt u een gegarandeerd netto rendement dat gelijk is aan het percentage van de hypotheekrente die over de hypothecaire lening verschuldigd is. In de spaarverzekering bouwt u een vermogen op waarmee u te zijner tijd (een gedeelte van) de hypotheek aflost.

 • Beleggingshypotheek
  De Allianz Design Beleggingshypotheek combineert een geldlening met een beleggersrekening. U belegt hiermee rechtstreeks in beleggingsfondsen en niet via een verzekering. Gedurende de looptijd lost u de geldlening niet af en betaalt u rente over het hele hypotheekbedrag. Aflossing vindt plaats aan het einde van de looptijd middels de opgebouwde waarde op de beleggersrekening.

 • Hypotheekplan
  Het Allianz Design Hypotheekplan koppelt een geldlening aan een flexibele hypotheekverzekering. Gedurende de looptijd lost u niet af en betaalt u rente over het hele hypotheekbedrag. Naast de rente betaalt u een premie voor de hypotheekverzekering en de overlijdensrisicoverzekering. U kunt profiteren van diverse beleggingsmogelijkheden. Door te beleggen in het Allianz Hypotheekrente Fonds kiest u voor een gegarandeerd rendement over uw spaarpremies dat gelijk is aan de te betalen hypotheekrente. Hierdoor bouwt u een vermogen op waarmee u te zijner tijd (een gedeelte van) de hypotheek aflost.Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
actuele hypotheekrente overzicht: www.rente.tarieven.nl Copyright 2005-2024 Uw Huis en Hypotheek