Onze informatiepagina's
Alles openen Alles sluiten
 
  Alle informatie over huis en hypotheek

AXA

Als klant van AXA profiteert u van jarenlange internationale ervaring en expertise. De AXA Groep is de op ƩƩn na grootste financiƫle dienstverlener ter wereld.
AXA Nederland richt zich op particulieren, midden- en kleinbedrijven en grotere ondernemingen. Hieraan levert het bedrijf een groot scala aan verzekeringsproducten, beleggingsfondsen en diensten. Belegt u bij AXA, dan profiteert u van de beleggingsexpertise van de eigen research- en beleggingsinstellingen van AXA.
AXA leeft de gedragscode van het Verbond van verzekeraars na. Dit betekent dat uw gegevens volgens bestaande wettelijke regels voor de bescherming van persoonsgegevens behandeld worden.
AXA Nederland is een onderdeel van SNS REAAL.

AXA hypotheken

 • Verzekerd HypotheekPlan
  Het Verzekerd HypotheekPlan is een levensverzekering die speciaal is ontworpen voor de aflossing van uw hypotheek. Welke hypotheek en geldverstrekker u ook kiest. U profiteert optimaal van alle fiscale mogelijkheden.
  Het Verzekerd HypotheekPlan van AXA past bij elke hypotheek. U profiteert van flexibele keuzemogelijkheden. Zo bepaalt u zelf welke risico's u wilt verzekeren en kiest u zelf uw beleggingsdepots. Tevens kunt u de waarde van uw vermogen op elk moment van de dag opvragen.
  Via deze verzekering bouwt u kapitaal op via beleggingsdepots. Enkele van deze beleggingsdepots bieden zelfs garantie. Met het opgebouwde kapitaal kunt u (een deel van) uw hypotheek aan het einde van de looptijd aflossen. U kunt tussentijds de samenstelling van uw beleggingen altijd wijzigen, evenals de hoogte van uw premie.

 • AXA Voordeel Hypotheek
  Deze hypotheekvorm bestaat uit twee delen: een geldlening en vermogensopbouw. U kunt uw vermogen opbouwen door beleggen, met een kapitaalverzekering of met een spaarverzekering. U kunt er ook voor kiezen deze vormen te combineren of een aflossingsvrije hypotheek te nemen.
  Een hypotheek is een geldlening om een huis te kopen. U leent geld, met als onderpand uw woning. Tegelijkertijd bouwt u vermogen op om de lening aan het eind van de looptijd af te lossen.
  U profiteert van een voordelig rentetarief, en daarmee van lage nettomaandlasten. Ook profiteert u van optimale vermogensopbouw.
  U heeft op ieder gewenst moment inzicht in de waardeontwikkeling.

 • AXA Hypotheek
  Als de woonakte pas later passeert, dan is de AXA Hypotheek wellicht geschikt voor u. Deze offerte is namelijk 6 maanden geldig. Is op het moment van passeren van de akte de rente lager dan die op uw offerte. Dan betaalt u de laagste rente.
  De AXA Hypotheek bestaat uit twee delen: een geldlening en vermogensopbouw. U kunt uw vermogen opbouwen door beleggen, met een kapitaalverzekering of met een spaarverzekering. U kunt er ook voor kiezen deze vormen te combineren of een aflossingsvrije hypotheek te nemen.
  U profiteert van een gunstig rentetarief. U betaalt de rente zoals in de offerte is aangeven Ć³f de rente zoals die geldt op het moment dat de akte wordt gepasseerd. De rente daalt dus mee. Tevens profiteert u met de AXA Hypotheek van optimale vermogensopbouw.
  U heeft op ieder gewenst moment inzicht in de waardeontwikkeling.

 • Spaar-Optie-Hypotheek
  Via deze verzekering spaart u het bedrag bij elkaar dat nodig is om de hypotheek aan het eind van de looptijd in Ć©Ć©n keer af te lossen. U spaart, dus u loopt geen beleggingsrisico. De Spaar-Optie-Hypotheek bestaat uit een geldlening en een levensverzekering. U betaalt rente over de geldlening en een spaar- en risicopremie voor de levensverzekering. Over de spaarpremie ontvangt u een rentevergoeding die gelijk is aan de rente die u over de geldlening betaalt. Deze bedragen vallen dus tegen elkaar weg.
  Het bedrag dat u spaart met de spaarpremie gebruikt u om aan het einde van de looptijd de totale geldlening in Ć©Ć©n keer af te lossen.
  De risicopremie betaalt u voor een overlijdensrisicoverzekering. U bepaalt zelf hoe groot de risicodekking is voor elke partner.
  Met de Spaar-Optie-Hypotheek profiteert u van optimale fiscale mogelijkheden.
  U heeft de mogelijkheid meerdere extra premiestortingen doen, waardoor u de hypotheek eerder in zijn geheel kunt aflossen. Zo bouwt u bovendien extra kapitaal op.

 • AXA WoonVrij Hypotheken
  Bij deze hypotheekvorm bouwt u vermogen op om de lening aan het eind van de looptijd af te lossen. U kunt vermogen opbouwen door zelf te beleggen, via een beleggingsverzekering of door eigen vermogen aan te wenden. U kunt zowel sparen als beleggen.
  U profiteert van concurrerende rentetarieven en gunstige voorwaarden Bovendien heeft u de keuze uit diverse rentevast perioden.
  U kunt uw lening bij verhuizing meenemen naar uw volgende woning.

Kunt u met minder flexibele voorwaarden uit de voeten, dan kunt u ook kiezen voor de WoonVrij Basis Hypotheek. U heeft dan het voordeel van nog scherpere rentetarieven.


Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
actuele hypotheekrente overzicht: www.rente.tarieven.nl Copyright 2005-2024 Uw Huis en Hypotheek