Onze informatiepagina's
Alles openen Alles sluiten
 
  Alle informatie over huis en hypotheek

Bank of Scotland

Over Bank of Scotland
Sinds de oprichting in 1695 staat Bank of Scotland voor innovatie. Zo introduceerde Bank of Scotland vanuit Schotland het papiergeld in Europa, was de eerste bank met computers en loopt ook nu weer voorop met het gebruik van internet, bijvoorbeeld op het gebied van online hypotheek advies.
Bank of Schotland onderscheidt zich op een aantal gebieden van andere banken. Vanuit een vernieuwend business model bedient de Bank een eigenzinnige visie op de hypotheekmarkt. Bank of Scotland staat voor betrouwbaarheid, resultaatgerichtheid, kwaliteit en het streven naar 'customer excellence'.

De voordelen van Bank of Scotland

 • Als u een hypotheek via internet of via een aanvraagformulier afsluit betaalt u geen afsluitprovisie.
 • U heeft de mogelijkheid verschillende looptijden en rentevaste perioden te combineren
 • U profiteert altijd van een lage rente.
 • U kunt bij Bank of Scotland verschillende hypotheekvormen combineren.
 • Bank of Scotland biedt u de mogelijkheid zelf uw offerte te maken op het tijdstip dat het u uitkomt.
 • Komt u in aanmerking voor de Nationale Hypotheek Garantie, dan biedt de Bank of Scotland u extra voordeel. Dit voordeel kan oplopen tot 0,25%.
 • Klanten beoordelen de dienstverlening van de Bank of Scotland met een 7,8. De Bank of Scotland behoort hiermee tot de best presterende geldverstrekker in


Bank of Scotland hypotheekrente
De actuele hypotheekrente tarieven van de Bank of Scotland kunt u vinden op: www.rente-tarieven.nl

De Bank of Scotland Hypotheken

 • Bank of Scotland Hypotheek
  De Bank of Scotland Hypotheek is een hypotheek met ruime voorwaarden, die zeer geschikt is als u gaat verhuizen of uw bestaande hypotheek wilt oversluiten.
  Zo kunt u lenen tot maximaal 125% van de executiewaarde en tot 5,5 keer uw inkomen. De offerte is maximaal zes maanden geldig. Net als bij de overige hypotheekvormen kunt u bij de Bank of Scotland Hypotheek een overbruggingskrediet afsluiten en een bankgarantie. Een overbruggingskrediet is ideaal wanneer u tijdelijk twee woningen moet financieren. Heeft u uw nieuwe woning gekocht, maar uw oude nog niet verkocht? Dan leent de Bank of Scotland u met het overbruggingskrediet maximaal 2 jaar het verschil tussen het verkoopbedrag en uw huidige hypotheek. Voor het verkrijgen van een overbruggingskrediet, dient u te kunnen voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Bank of Scotland eist extra zekerheid wanneer de overbrugging groter is dan 125% van de executiewaarde van uw nieuwe woning.

  • Wenst u een overbruggingskrediet binnen een BoS Economy Hypotheek, dan is dit slecht mogelijk wanneer het hypotheekbedrag maximaal 100% van de executiewaarde is. Hierbij wordt de het overbruggingsbedrag meegerekend.

  • Wanneer u uw oude woning heeft verkocht en de ontbindende voorwaarden zijn vervallen, dan is een overbruggingskrediet mogelijk tot maximaal 125% van de executiewaarde van uw woning.

 • De Economy Hypotheek
  De Economy Hypotheek is een eenvoudige hypotheekvorm, bij uitstek geschikt als u geen maximale financiering nodig heeft, bijvoorbeeld als u uw huis gedeeltelijk met eigen geld wilt financieren, of als u de afgelopen jaren overwaarde heeft opgebouwd. Hierdoor is de rente extra voordelig en de maximale verstrekking extra hoog.
  U kunt tot maximaal 100% van de executiewaarde lenen.
  U kunt kiezen uit verschillende rentevast periodes.

 • De Easy Hypotheek
  De Easy Hypotheek van Bank of Scotland is een eenvoudige hypotheek voor mensen die van de overwaarde van hun woning willen gaan genieten. Nieuw hierbij is dat Bank of Scotland niet alleen kijkt naar uw inkomenssituatie, maar ook naar uw vermogen en de overwaarde in uw woning. Zo kunt u met een beperkt inkomen toch gebruik maken van de mogelijkheid om uw inkomen aan te vullen en grote uitgaven te financieren. Gebruikt u de lening voor aankoop of verbetering van uw woning? Dan is de rente onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar.
  U kunt tot maximaal 75% van de executiewaarde van uw woning lenen. Tevens profiteert u van een zeer lage rente en zijn er geen renteopslagen voor verschillende hypotheekvormen. Een combinatie van verschillende hypotheekvormen is mogelijk.

 • Annuïteitenhypotheek
  Uw maandlasten bestaan uit aflossing en de rente over het hypotheekbedrag. Deze samenstelling veranderd gedurende de looptijd van de hypotheek. Zolang de rente niet wijzigt, blijven uw bruto maandlasten gedurende de hele looptijd gelijk. Aan het einde van de looptijd heeft u uw hele hypotheek afgelost.
  U kunt tot maximaal 125% van de executiewaarde van uw woning lenen. Binnen de Economy Hypotheek geldt hiervoor een bedrag van 100% van de executiewaarde. Voor een zelfstandig ondernemer of DGA geldt altijd een bedrag van 100% van de executiewaarde van het huis.

 • Aflossingsvrije hypotheek
  Een aflossingsvrije hypotheek is interessant wanneer u eigen vermogen bezit en een (extra) hypotheek zoekt met maximaal fiscaal voordeel. Uw bruto maandlasten blijven gedurende de hele looptijd gelijk (in het geval van een ongewijzigde rente). U profiteert gedurende de looptijd van maximale fiscale aftrek. Tevens is de aflossingsvrije hypotheek goed te combineren met andere hypotheekvormen. U lost tijdens de looptijd niet (verplicht) af. Het aflossen gebeurd pas aan het einde van de looptijd of bij de verkoop van de woning. Tijdens de looptijd betaalt u alleen rente en eventueel de premie voor overlijdensverzekering. Hierdoor profiteert u optimaal van de fiscale mogelijkheden.
  U kunt maximaal 75% van de executiewaarde van uw woning lenen. Bij de Economy Hypotheek geldt hiervoor een bedrag van 90% van de executiewaarde.

 • Beleggingshypotheek
  Bij een beleggingshypotheek wordt gedurende de looptijd alleen de rente en de premie voor een beleggingsverzekering inclusief een overlijdensverzekering betaald. Door deze periodieke verzekeringspremie te beleggen wordt een kapitaal opgebouwd voor de aflossing van een hypothecaire lening. De aflossing vindt pas plaats bij beƫindiging van de hypotheek, bij verkoop van het huis of op de einddatum van de verzekeringspolis.
  De bruto maandlast blijft gehele looptijd gelijk, zolang de rente niet wijzigt. Hierdoor profiteert u van een maximale fiscale aftrek gedurende gehele looptijd.
  De beleggingshypotheek kan afgesloten worden in combinatie met andere hypotheekvormen. Risicoā€™s van beleggen zijn te beperken door deelname in behoudende fondsen of door een combinatie met andere hypotheekvormen.
  U kunt lenen tot maximaal 125% van de executiewaarde van uw woning. Bij de Economy Hypotheek geldt hiervoor een bedrag van 100% van de executiewaarde. Dit laatst genoemde percentage geldt ook voor een zelfstandig ondernemer of DGA.

 • Spaarhypotheek
  De Spaar Hypotheek biedt u het fiscale voordeel van de beleggingshypotheek en de zekerheid van een annuïteitenhypotheek. Tijdens de looptijd lost u niet af. U betaalt alleen rente en spaart met een kapitaalverzekering voor de aflossing. De verzekeringspremie bestaat uit een spaarpremie en een risicopremie. Met de spaarpremie bouwt u een gegarandeerd eindkapitaal op; met de risicopremie wordt de lening afgelost in geval van uw overlijden.
  Als de hypotheekrente stijgt, daalt de verzekeringspremie. Als de hypotheekrente daalt, stijgt de verzekeringspremie.
  De Spaar Hypotheek van Bank of Scotland is de voordeligste spaarhypotheek van Nederland! Met de Spaarhypotheek heeft u constante maandlasten. Bovendien profiteert u van maximale renteaftrek gedurende de looptijd. U heeft de zekerheid dat u uw hypotheek aan het eind van de looptijd volledig kunt aflossen.
  De Spaar Hypotheek wordt binnen de Bank of Scotland Hypotheek verstrekt tot 125% van de executiewaarde van het huis. Bij een Economy Hypotheek is dit 100% van de executiewaarde. In beide gevallen geldt voor een zelfstandige of DGA een verstrekking tot maximaal 100% van de executiewaarde.


Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
actuele hypotheekrente overzicht: www.rente.tarieven.nl Copyright 2005-2024 Uw Huis en Hypotheek