Onze informatiepagina's
Alles openen Alles sluiten
 
  Alle informatie over huis en hypotheek

RVS

Over RVS
RVS is in 1838 ontstaan als begrafenisfonds; in die tijd was in Nederland een fatsoenlijke begrafenis een waarborg voor de laatste waardigheid. In 1898 werd de naam van het bedrijf veranderd in RVS: Rotterdamse Verzekering Sociëteiten. RVS werd in de jaren zestig opgenomen in de holding “de Amfas groep”, die later is overgenomen door Nationale-Nederlanden. In de jaren zeventig werden de financiële activiteiten uitgebreid met hypotheken en beleggen. RVS is in 1993 gefuseerd met Victoria Vesta, die in Ede gevestigd was. De verzekeringsactiviteiten werden voortgezet onder de naam RVS en het hoofdkantoor werd gevestigd aan de Loevestein in Ede. Begin jaren negentig richten Postbank/NMB en Nationale-Nederlanden samen de ING Groep op. RVS is onderdeel van het ING concern.
Het RVS logo draagt de filosofie van de verzekeraar uit. De paraplu is een metafoor voor de bescherming tegen onheil die RVS biedt.

De voordelen van RVS

Een hypotheek bij RVS biedt u veel voordelen. Onze adviseurs zijn echte vakmensen. Ze kijken samen met u naar uw wensen en naar uw financiële mogelijkheden.
 • RVS biedt advies bij u in huis of op een andere locatie naar keuze
 • Onze adviseurs geven duidelijk advies op basis van uw eigen wensen
 • Onze adviseurs bieden totaal advies volgens de ‘Persoonlijk Financieel Advies’ methode
 • RVS biedt een duidelijke werkwijze. De adviseur komt eerst bij u thuis (of ergens anders) voor een gesprek over uw wensen en mogelijkheden. Vervolgens komt de adviseur voor een vervolgafspraak. Hij biedt u hierbij een uitwerking van het eerste gesprek en een financieel advies. U kunt zelf beslissen of u dit advies al dan niet uit wilt voeren. Tot slot blijft de adviseur uw aanspreekpunt voor situaties die uw persoonlijke financiële situatie (kunnen) veranderen. 
 • Een afspraak maken gaat heel gemakkelijk via onze site.  Klik op de button ‘Afspraak maken’ of neem via een andere manier contact op met RVS.


RVS Leven hypotheekrente
De actuele hypotheekrente tarieven van RVS Leven kunt u vinden op: www.rente-tarieven.nl


RVS Hypotheken
 • Past Precies Spaarhypotheek
  Met de Past Precies Spaarhypotheek lost u gedurende de hele looptijd niets af. Uw hypotheeklast bestaat uit rente en premie Spaarhypotheekverzekering. Hiermee bouwt u een kapitaal op om de hypotheekschuld aan het eind van de looptijd af te lossen.
  De hoogte van de uitkering is gegarandeerd.
  U profiteert gedurende de hele looptijd van maximaal belastingvoordeel. Verder is het percentage rentevergoeding over het spaarbedrag gelijk aan de hypotheekrente.
 • Beurshypotheek
  De beurshypotheek bestaat uit een hypothecaire lening en een levensverzekering op basis van beleggen. U lost gedurende de looptijd niets af.
  Uw maandlasten zijn opgebouwd uit rente en premie beleggingsverzekeringen. Hiermee bouwt u kapitaal op om de hypotheekschuld aan het eind van de looptijd (of eerder) geheel of gedeeltelijk me af te lossen.
  Bij de beurshypotheek is de hoogte van het uitkeringskapitaal afhankelijk van het beleggingsresultaat.
  U profiteert gedurende de hele looptijd van maximaal belastingvoordeel. Het tussentijds wijzigen van beleggingsfondsen is mogelijk.
 • Flexibel Hypotheek Krediet
  Het Flexibel Hypotheek Krediet geeft u de mogelijkheid op elk gewenst moment krediet op te nemen tegen een aantrekkelijke rente. Bijvoorbeeld voor de verbouwing van uw woning of voor de aanschaf van een auto.
  U heeft geen aflossingsverplichting, maar u heeft hier wel de mogelijkheid toe. U kunt afgeloste bedragen altijd weer opnemen tot de afgesproken kredietlimiet.
  De rente, die u enkel betaalt over het opgenomen bedrag, is aftrekbaar indien het hypotheekbedrag is aangewend voor de aanschaf, onderhoud of verbetering van de woning.
 • Lineaire hypotheek
  Uw bruto maandlasten zijn opgebouwd uit aflossing en uit rente. Doordat u iedere maand een gelijk bedrag aan aflossing betaald wordt uw schuld geleidelijk kleiner. Uw lasten in de toekomst worden dus lager.
 • Levenhypotheek
  De Levenhypotheek bestaat uit een hypothecaire lening en een levensverzekering. U lost gedurende de looptijd niets af. Uw hypotheeklasten bestaan uit rente en een premie levensverzekering. Hiermee bouwt u een kapitaal op om de hypotheekschuld aan het eind van de looptijd (of eerder) geheel of gedeeltelijk mee af te lossen.
  De hoogte van het uitkeringskapitaal is afhankelijk van de winstbijschrijving.
  In de meeste gevallen is het mogelijk lopende/bestaande levensverzekeringen in te brengen.
  U profiteert gedurende de hele looptijd van maximaal belastingvoordeel.
 • Aflossingsvrije hypotheek
  Bij de aflossingsvrije hypotheek lost u gedurende de looptijd geen schulden af. U betaalt dus alleen rente. Deze kunt u onder bepaalde voorwaarden aftrekken. U betaalt de hypotheekschulden aan het einde van de looptijd of bij eerdere beëindiging. Hierdoor heeft u gedurende de looptijd lage maandlasten.
 • Annuïteiten hypotheek
  Met de Annuïteiten Hypotheek betaalt u iedere maand een vast bedrag aan rente en aflossing. U heeft lage netto aanvangslasten, waardoor u meer kunt lenen dan bij andere hypotheekvormen.
 • Lijfrentehypotheek
  De lijfrentehypotheek is een combinatie van woningfinanciering en pensioenopbouw. U lost gedurende de looptijd niets af. Uw hypotheeklast is opgebouwd uit rente en premie lijfrenteverzekering.
  Als u de lijfrenteverzekering stopzet, betaalt u alleen de rente over de lening. De premie lijfrenteverzekering is binnen fiscale grenzen aftrekbaar, evenals de rente.Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
actuele hypotheekrente overzicht: www.rente.tarieven.nl Copyright 2005-2023 Uw Huis en Hypotheek