Onze informatiepagina's
Alles openen Alles sluiten
 
  Alle informatie over huis en hypotheek

Woonfonds

Over Woonfonds
Woonfonds Hypotheken is sinds 1973 gespecialiseerd in het verstrekken van hypotheken aan particulieren. Daarnaast biedt zij enkele bancaire diensten. Het kantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch Oost. Woonfonds is niet zo bekend bij het grote publiek, maar des te meer bij financiële adviseurs en tussenpersonen. De verklaring hiervoor is simpel: Woonfonds Hypotheken verkoopt haar producten namelijk uitsluitend via het intermediair.
Wist u dat u via Woonfonds Hypotheken te maken heeft met een van de grootste financiële dienstverleners van Nederland? Woonfonds Hypotheken is onderdeel van Achmea. Net als bijvoorbeeld Centraal Beheer Achmea, FBTO, Avéro Achmea en Zilveren Kruis Achmea. Een veilige gedachte dat een groot concern als Achmea achter Woonfonds Hypotheken staat.
Woonfonds kenmerkt zich door haar flexibele hypotheken. Hierdoor kunt u uw hypotheek naar behoeven aanpassen aan de veranderende omstandigheden. Dit kan veelal tegen geringe kosten.
Tevens biedt Woonfonds u een ruime keuze aan hypotheken. De combinatie van flexibiliteit met deze ruime keuzen zorgen ervoor dat u altijd een combinatie kunt vinden die aansluit bij uw specifieke situatie.


Woonfonds hypotheekrente
De actuele hypotheekrente tarieven van Woonfonds kunt u vinden op: www.rente-tarieven.nl


Woonfonds hypotheken
 • Mens&leven Hypotheek
  Als u kiest voor de Mens&leven Hypotheek, kiest u voor vrijheid. De vrijheid om uw hypotheek steeds aan te passen aan uw persoonlijke situatie.
  Middels de Mens&Leven Hypotheek werkt u zelf aan een hoog eindkapitaal. U kunt kiezen of u uw geld wilt sparen of beleggen. Ook een combinatie hiervan is mogelijk. Uw inleg kan tussentijds aangepast worden. Verder is het mogelijk uw opgebouwde waarde over te hevelen naar andere fondsen.
  De hypotheek biedt u indexfondsen met een doorzichtige kostenstructuur. Tevens kunt u zelf uw spaardoel, rentevorm en einddatum vaststellen.
  Een bijkomend voordeel is dat u met de Vaste Switch Rente onbeperkt boetevrij kunt switchen. De Mens&Levenhypotheek is ook verkrijgbaar met de extra zekerheid van het Woonfonds Time Out Plan.
  Arbeidsongeschiktheidsrisico en overlijdensrisico kunt u eenvoudig meeverzekeren en tussentijds aanpassen.
 • Beleggingshypotheek
  Met de Woonfonds Beleggingshypotheek kunt u kiezen uit verschillende beleggingsfondsen, zodat u zelf kunt aangeven welke mate van risico voor u acceptabel is. U kunt onder meer kiezen voor een fonds dat uw inleg geheel belegt in aandelen. Maar er zijn ook fondsen waarvan het risico lager is doordat een deel van de inleg bijvoorbeeld in obligaties wordt belegd.
  Met de beleggingshypotheek is tussentijdse opname mogelijk. Ook kunt u kiezen uit verschillende rentevormen.
 • Wonen In Stijl Hypotheekplan
  Het Wonen In Stijl Hypotheekplan, is speciaal voor mensen die met eigen vermogen meer willen lenen. Het voordeel is dat hierbij uw besteedbaar inkomen nagenoeg gelijk blijft. Met het Wonen In Stijl Hypotheekplan, heeft u een ruime keuze aan beleggingsfondsen voor de aflossing van uw hypotheek.
  U profiteert optimaal van fiscaal voordeel.
  Heeft u al een Spaar- of Mens&Leven Verzekering? Dan kunt u deze moeiteloos mee verbinden.
 • Spaarhypotheek
  De Spaarhypotheek is de ideale keus wanneer u geen beleggingsrisico wilt lopen en tóch maximaal wilt profiteren van fiscaal voordeel. Er zijn diverse manieren om een hypotheek af te lossen: periodiek of ineens aan het einde van de looptijd. Kiest u voor dat laatste en wilt u er zeker van zijn dat u de hypotheek straks volledig kunt aflossen, dan is de Woonfonds Spaarhypotheek een prima idee. U profiteert met de spaarhypotheek van maximaal fiscaal voordeel en een gratis risicodekking bij overlijden na een ongeval.
 • Levenhypotheek
  Niets aflossen tijdens de looptijd en tegelijkertijd kapitaal opbouwen in een levensverzekering naar keuze. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van de Woonfonds Levenhypotheek. Anders dan bij de Spaarhypotheek kan het uitgekeerde bedrag aan het einde van de looptijd lager of hoger zijn dan het hypotheekbedrag. U neemt dus iets meer risico. Daar staat tegenover dat de rente die u betaalt over de hypotheek iets lager is dan bij een Spaarhypotheek. Ook profiteert u van maximaal fiscaal voordeel.


Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
actuele hypotheekrente overzicht: www.rente.tarieven.nl Copyright 2005-2024 Uw Huis en Hypotheek