Onze informatiepagina's
Alles openen Alles sluiten
 
  Alle informatie over huis en hypotheek

Huishoudelijke hulp

Heeft u het te druk om uw huis schoon te maken of kunt u door medische omstandigheden werkzaamheden niet meer uitvoeren? Denk er dan eens over om een huishoudelijke hulp in te schakelen.

Wanneer u een huishoudelijke hulp inschakelt kan deze allerlei werkzaamheden voor u uitvoeren, denkt u hierbij aan het afnemen van meubels, stofzuigen, ramen lappen, wassen en strijken en het halen van boodschappen. Een huishoudelijke hulp kan dus veel taken van u overnemen waardoor u tijd heeft voor andere dingen of uw krachten kunt sparen. U kunt online snel een aanvraag indienen voor een huishoudelijke hulp.

Zorgbehoefte en PGB
Wanneer u een zorgbehoefte heeft en een PGB kunt u makkelijk en snel zelf een huishoudelijke hulp aanvragen. Dit kan bij verschillende thuiszorgorganisaties maar ook online zijn verschillende aanbieders van huishoudelijke hulp. Dien hier een aanvraag in voor een huishoudelijke hulp. 

Werken in het huishouden
Wilt u zelf functioneren als huishoudelijke hulp en bij anderen helpen in de huishouding. Dan kunt u zich bij verschillende instellingen inschrijven als werkzoekende. Thuiszorgorganisaties zoeken vaak huishoudelijke hulpen maar ook via ikzoekeenzorgzamebijbaan.nl kunt u u inschrijven als werkzoekende.

Een huishoudelijke hulp cadeau geven?
Zoekt u een origineel cadeau of hebben vrienden, familie of kennissen echt een schoonmaakster nodig? Geef dan eens een huishoudelijke hulp cadeau. Deze hulp kan helpen in drukke tijden of zelfs wekelijks het huishouden bijhouden. Meer weten over het cadeau geven van een huishoudelijke hulp? Lees dan snel verder op schoonmaaksterkado.nl


Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
actuele hypotheekrente overzicht: www.rente.tarieven.nl Copyright 2005-2024 Uw Huis en Hypotheek