|
|
|
|
Alle informatie over huis en hypotheek |
|
|
|
|
Falcon Leven
Over Falcon Leven
In relatief korte tijd is Falcon Leven uitgegroeid tot een van de meest innovatieve levensverzekeraars van Nederland. Zo introduceerde Falcon in 1988 het Universal Life/ Unit linked–concept, het LevensPlan. Een levensverzekering die optimale flexibiliteit koppelt aan de kans op een hoog rendement via beleggingen. In 2000 heeft Falcon daarnaast een ander Universal life/Unit Linked-concept ontwikkeld: het Vrije VermogensPlan, een zeer flexibele manier van vermogensopbouw gecombineerd met de mogelijkheid het Vrije VermogensPlan als premiedepot te gebruiken.
Na vijf jaar onderdeel te zijn geweest van het Britse Eagle Star, volgde in 1994 de overname door Fortis AMEV, nu Fortis ASR. Onder de vleugels van dit concern is Falcon Leven inmiddels uitgegroeid tot een gespecialiseerde, middelgrote speler die zich onderscheidt door zijn vernieuwende karakter, alerte houding en uitstekende kennis van de markt.
Falcon Leven heeft als stelregel dat ze ‘gemak met een gezicht willen bieden’. Dit onder strikte voorwaarden van kostenbeheersing en een efficiënte organisatie. De administratie en de administratieve processen zijn volledig op orde en onder controle. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat Falcon bij professionele intermediairs (financiële adviseurs) al jaren structureel hoog eindigen. Dat is voor u wel zo prettig, omdat een levensverzekering een contract voor lange termijn is. Kortom, de kwaliteit van het product en de dienstverlening en het op de kosten letten zorgen ervoor dat Falcon al jaren prima resultaten boeken.
Falcon Leven hypotheekrente De actuele hypotheekrente tarieven van Falcon Leven kunt u vinden op: www.rente-tarieven.nl
Falcon Leven hypotheken
- Levenhypotheek
Het principe van de levenhypotheek is eenvoudig: naast de maandelijkse rente, betaalt u geen aflossing, maar een vast bedrag per periode aan premie voor uw LevensPlan+ Hypotheek (levensverzekering).
In het LevensPlan+ Hypotheek bouwt u kapitaal op, waarmee u uw hypotheekschuld (gedeeltelijk) kunt aflossen. De aflossing vindt plaats op het moment dat het LevensPlan+ Hypotheek uitkeert aan het eind van de looptijd of bij voortijdig overlijden.
- Aflossingsvrije hypotheek
Bij een aflossingsvrije hypotheek betaalt u maandelijks alleen rente en geen aflossing. Tijdens de looptijd en aan het einde van de hypotheekduur lost u dus niets af. Hierdoor profiteert u van maximaal fiscaal voordeel. Aan het eind van de looptijd lost u het gehele bedrag in één keer af, bijvoorbeeld door de verkoop van uw woning.
- Annuïteitenhypotheek
Bij de annuïteitenhypotheek betaalt u tijdens de looptijd maandelijks een gelijk bedrag. In het begin zal van dit bedrag grotendeels uit rente bestaan en minder uit aflossing. Aan het einde van de looptijd betaalt u relatief weinig rente en meer aflossing. Het belastingvoordeel van de hypotheekrenteaftrek bij de financiering van de eigen woning heeft u hierdoor met name in de beginperiode. De netto maandlasten nemen in de loop van de tijd toe.
- Lineaire hypotheek
Bij de lineaire hypotheek lost u elke maand een gelijk bedrag af. Daarnaast betaalt u rente over de resterende schuld. Aan het begin van de looptijd zijn de totale maandlasten hierdoor relatief hoog. Aan het einde zijn de maandlasten juist relatief laag, omdat u door de aflossingen minder rente hoeft te betalen. Bij deze vorm kunt u niet optimaal gebruik maken van de hypotheekrenteaftrek eigen woning en neemt uw belastingvoordeel af gedurende de looptijd.
- BalansHypotheek
De BalansHypotheek is een hybride hypotheek; er kan door middel van sparen en beleggen kapitaal opgebouwd worden, waarbij elke verhouding mogelijk is.
U kiest zelf de balans tussen de zekerheid van een gegarandeerd eindkapitaal en de mogelijkheid tot een hoog belegd eindkapitaal. Wilt u deze balans gedurende de looptijd aanpassen, dan is dat uiteraard mogelijk. In het BalansPlan bouwt u kapitaal op, waarmee u uw hypotheekschuld (gedeeltelijk) kunt aflossen. De aflossing vindt plaats op het moment dat het BalansPlan uitkeert: aan het eind van de looptijd of bij voortijdig overlijden.
|
|
|
|
|