Onze informatiepagina's
Alles openen Alles sluiten
 
  Alle informatie over huis en hypotheek

ABN AMRO

Over ABN AMRO
ABN AMRO richt zich hoofdzakelijk op bankieren, vermogensbeheer, verzekeringen en leasing.
ABN AMRO bestaat uit het beursgenoteerde ABN AMRO Holding NV, haar dochteronderneming ABN AMRO Bank NV, welke op haar beurt ook weer dochterondernemingen heeft.
ABN AMRO is inclusief haar labels (Bouwfonds, MNF Bank en Moneyou) de derde geldgever op de Nederlandse hypotheekmarkt.
ABN AMRO is een organisatie die constant in beweging is. Om kwaliteit te waarborgen houdt ABN AMRO zich aan vier kernwaarden: integriteit, respect, teamwork en professionaliteit.
Ook Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij ABN AMRO hoog in het vaandel. Dit houdt in dat zij hun kernwaarden zo naleven, dat zij voorzien in de behoeften van klanten, de organisatie en de huidige samenleving. Tegelijkertijd wil zij ook het toekomstige menselijke, natuurlijke en financiƫle kapitaal beschermen, behouden en versterken.

ABN AMRO hypotheekrente
De actuele hypotheekrente tarieven van de ABN AMRO kunt u vinden op: www.rente-tarieven.nl

ABN AMRO hypotheken

 • Aflossingsvrije hypotheek
  Bij de aflossingsvrije hypotheek lost u gedurende de looptijd geen schulden af. U betaalt dus alleen rente. Deze kunt u onder bepaalde voorwaarden aftrekken. U betaalt de hypotheekschuld aan het einde van de looptijd of bij eerdere beƫindiging. Hierdoor heeft u gedurende de looptijd lage maandlasten.

 • Startzekerhypotheek
  De ABN AMRO Startzekerhypotheek is de hypotheek voor huizen die niet meer kosten dan € 265.000,-. De hypotheek biedt extra flexibiliteit en zekerheid. U betaalt een vast bedrag per maand aan rente en een premie voor uw spaarpolis. U lost uw hypotheek aan het einde van de looptijd af met de opbouw van uw spaarpolis.
  Met de Starzekerhypotheek verzekert u zich tegen inkomstenverlies in geval van overlijden. De nabestaande kan (een deel van) de hypotheekschuld direct aflossen.

 • Spaargroeihypotheek
  Wilt u een hypotheek met de zekerheid van een gegarandeerd eindkapitaal en waarmee u dus geen risico loopt? Als u daarnaast ook nog wilt profiteren van een maximale renteaftrek, kiest u voor de Spaargroeihypotheek. U profiteert hierbij van maximale hypotheekrenteaftrek.
  In combinatie met de Woonzeker Arbeidsongeschiktheidsverzekering van de ABN AMRO is deze hypotheek de meest optimale zekerheid over de betaling van uw hypotheek.

 • Meegroeihypotheek
  Wilt u de zekerheid dat u de hypotheek na afloop kunt aflossen of streeft u naar een hoger rendement? U kunt sparen, beleggen of beide met de Meegroeihypotheek. Overstappen tussen sparen en beleggen is ook mogelijk. Met de Meegroeihypotheek profiteert u van maximaal belastingvoordeel.
  De Meegroeihypotheek is inclusief een overlijdensrisicoverzekering en een inkomensrisicoverzekering.

 • VermogensGroei Hypotheek
  Wilt u een hypotheek waarmee u profiteert van belastingvoordeel? Maar wilt u tegelijkertijd zelf bepalen hoe u uw hypotheek aflost en verzekert? Met een VermogensGroeiHypotheek profiteert u van maximale renteaftrek in box 1 en kapitaalopbouw in box 3.
  Een hogere hypotheek is mogelijk door inbreng van eigen vermogen.
  De VermogensGroei Hypotheek is inclusief verzekeringen tegen overlijden en inkomensrisicoā€™s.

 • Annuïteitenhypotheek
  Met een annuïteitenhypotheek betaalt u elke maand hetzelfde bruto bedrag. Doordat u de eerste jaren relatief veel (aftrekbare) rente betaalt, begint u met relatief lage netto maandlasten.

 • Lineaire hypotheek
  Wilt u nu maandelijks iets meer betalen zodat u straks lagere maandlasten hebt? Dat kan met een lineaire hypotheek. Uw aflossing blijft gedurende de looptijd gelijk, maar doordat u steeds een vast bedrag aflost, worden uw rentelasten lager. Hierdoor heeft u in de toekomst lagere maandlasten.

 • PensioenExtraHypotheek
  U bent huiseigenaar en wilt leuke dingen doen met de gestegen waarde van uw huis. U kunt nu zorgeloos genieten van de overwaarde op uw huis met de nieuwe ABN AMRO PensioenExtraHypotheek. U kunt hiermee genieten van extra financiƫle bewegingsvrijheid. De PensioenExtraHypotheek is geschikt voor ieder inkomen.

 • Buitenland hypotheek
  U bent verliefd geworden op een Spaans appartement, een boerderijtje in de Provence of een mooie woning net over de Duitse grens? Maar u ziet op tegen de papierwinkel en de formele buitenlandse taal in akten? Kies dan voor een betrouwbare afhandeling van uw financiering met de Buitenland Hypotheek. U krijgt specifiek hypotheekadvies voor de aankoop van een tweede woning in Spanje of Frankrijk of een eerste woning in Duitsland. Tevens geven wij u de garantie dat de transactiesom zorgvuldig en stip op tijd wordt overgeboekt.
  De afhandeling van de zaken in het buitenland worden verzorgd door betrouwbare Nederlandse en plaatselijke deskundigen.

 • Young Professional hypotheek
  Koop je een woning en wil je flexibiliteit Ć©n zekerheid tegen het laagste rentetarief? Je profiteert van maximale hypotheekrenteaftrek en een gegarandeerd eindkapitaal met de Young Professional hypotheek.
  Hbo'ers en academici profiteren van een extra laag rentepercentage.
  Met de Young Professional hypotheek heeft u maximale zekerheid dankzij gegarandeerd eindkapitaal en Nationale Hypotheek Garantie. Verder profiteert u van flexibele voorwaarden die rekening houden met uw toekomst.

Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
actuele hypotheekrente overzicht: www.rente.tarieven.nl Copyright 2005-2024 Uw Huis en Hypotheek