Onze informatiepagina's
Alles openen Alles sluiten
 
  Alle informatie over huis en hypotheek

GE Artesia Bank

Over de GE Artesia Bank
De GE Artesia Bank hecht veel belang aan de wensen van haar klanten. Zij beschikt over een uitgebreid aanbod en over diensten die precies voor u op maat gesneden zijn. De Bank onderzoekt uitgebreid uw persoonlijke situatie en uw mogelijkheden, om u vervolgens zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zij richt zich niet op standaardoplossingen, maar neemt uw situatie als uitgangspunt.
Binnen de bedrijfscultuur van de GE Artesia Bank staan ondernemerschap, ambitie, innovatie en teamgeest centraal.


GE Artesia Bank hypotheekrente
De actuele hypotheekrente tarieven van GE Artesia Bank kunt u vinden op: www.rente-tarieven.nlGE Artesia Bank hypotheken
 • Levenhypotheek
  De Levenhypotheek bestaat uit een hypothecaire lening en een levensverzekering naar eigen keuze. Tijdens de looptijd lost u niets af op de lening. Hierdoor profiteert u van maximaal fiscaal voordeel. Door middel van beleggingen in een levensverzekering bouwt u een kapitaal op. Met het eindkapitaal lost u uw hypotheek aan het einde van de looptijd geheel of gedeeltelijk af.
 • Beleggingshypotheek
  Bij de beleggingshypotheek betaalt u maandelijks behalve rente premie voor een beleggingsverzekering. In enkele gevallen stort u rechtstreeks in beleggingsfondsen. Aan het eind van de looptijd lost u uw hypotheekschuld geheel of gedeeltelijk af met het opgebouwde kapitaal uit uw beleggingen.
  De beleggingshypotheek is een aflossingsvrije hypotheekvorm.
 • Vermogenshypotheek
  Onder begeleiding van een gespecialiseerde beleggingsadviseur, bouwt u vermogen op. Er wordt gekeken welke effectenportefeuille het best past bij uw persoonlijke situatie. De opbouw van vermogen is mogelijk vanaf een eenmalige storting van €100.000.
 • Aflossingsvrije hypotheek
  Bij deze hypotheek betaalt u, zoals de term zelf al suggereert, geen aflossing op uw hypotheek. U betaalt in dit geval alleen hypotheekrente. U gaat daarom een levenslange hypotheek aan. U betaalt deze hypotheek alleen terug wanneer u de woning verkoopt en daarmee het geleende bedrag kunt aflossen. Doordat u gedurende de looptijd niets aflost op uw hypotheekschuld, profiteert u van maximale renteaftrek.
 • Lineaire hypotheek
  Bij deze hypotheekvorm betaalt u maandelijks een zelfde bedrag om uw lening af te lossen. Ook betaalt u rente over de schuld die nog niet afgelost is. Hierdoor zijn uw aanvangslasten erg hoog. Deze dalen echter in de loop der jaren, doordat het bedrag dat u aan rente betaalt steeds kleiner wordt.
  Het vaste bedrag dat u maandelijks aflost, wordt berekend door het bedrag dat u leent te de delen door het aantal periodieke aflossingen gedurende de looptijd.
  U kunt zelf bepalen in hoeveel jaar u de hypotheek wilt aflossen.
 • Annuïteiten hypotheek
  Bij deze hypotheekvorm betaalt u elke maand een vast bedrag, opgebouwd uit rente en aflossing. Hierdoor daalt niet alleen uw schuld, maar ook uw rentelast. In het begin bestaan uw maandlasten voornamelijk uit rente, de laatste jaren vooral uit aflossing. Het bedrag dat u elke maand betaalt, wordt zo gekozen dat u aan eind van de looptijd de gehele hypotheek heeft afgelost.

Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
actuele hypotheekrente overzicht: www.rente.tarieven.nl Copyright 2005-2023 Uw Huis en Hypotheek