Onze informatiepagina's
Alles openen Alles sluiten
 
  Alle informatie over huis en hypotheek

GMAC

Over GMAC
GMAC Hypotheken is een financiële dochter van een van 's werelds grootste ondernemingen: General Motors.
GMAC is sinds de oprichting in 2000 uitgegroeid tot een vooraanstaande naam bij de hypotheekadviseur. De kracht van GMAC Hypotheken is gelegen in het aanbod van innovatieve hypotheekvormen, zoals de GMAC Switch Hypotheek, die eigentijds woongenot binnen ieder bereik brengt. Het bedrijf verstrekt hypotheken op de particuliere woningmarkt via gespecialiseerde hypotheekadviseurs. Verder werkt zij alleen samen met professionele, gekwalificeerde tussenpersonen.
Door de jaren heen heeft GMAC Hypotheken zich ontwikkeld tot één van de succesvolste hypotheekaanbieders van Nederland. De producten van GMAC Hypotheken zijn net even anders dan de gemiddelde hypotheek. GMAC streeft naar heldere voorwaarden en scherpe rentes. Bij GMAC Hypotheken draait het om de klanten. Deze moeten zorgeloos kunnen genieten van een woning met de GMAC Hypotheek die het best bij hen past.


GMAC hypotheekrente
De actuele hypotheekrente tarieven van GMAC kunt u vinden op: www.rente-tarieven.nlGMAC hypotheken
 • Basis Hypotheek
  Kiest u voor de Basis Hypotheek, dan profiteert u van extra scherpe rente en ruime voorwaarden. Het is een flexibele hypotheekvorm, waarbij u zelf kunt kiezen voor de aflossingswijze die het best bij uw wensen aansluit. U kunt lenen tot 128% van de executiewaarde, tot 90% leent u zelfs belastingvrij. Tevens krijgt u de mogelijkheid de hypotheek af te sluiten in combinatie met de Nationale Hypotheek Garantie.
  Voor de Basis Hypotheek geldt een offertegeldigheidstermijn van 4 maanden.
 • Comfort Hypotheek
  De Comfort Hypotheek biedt u de mogelijkheid uw verhuisperiode te overbruggen. U kunt profiteren van een lange offertegeldigheidstermijn of van een dalende rente. De geldigheid van de offerte kan tot maximaal zes maanden verlengd worden. De Comfort Hypotheek kenmerkt zich door zijn grote flexibiliteit. Zo kunt u zelf kiezen welke aflossingswijze het best aansluit bij uw persoonlijke situatie. U kunt lenen tot 128% van de executiewaarde, tot 90% leent u zelfs belastingvrij.
  U profiteert van de mogelijkheid de Comfort Hypotheek af te sluiten in combinatie met de Nationale Hypotheek Garantie.
 • Star for Life
  De Star for Life geeft u alle vrijheid in de keuze van uw aflossingswijze. U kunt aflossingsvrij lenen tot 128% van de executiewaarde van uw woning. Een bijkomend voordeel zijn de lage maandlasten; u bent niet verplicht bent spaar- en/of verzekeringsproducten te nemen. Tevens is een hogere inschrijving bij deze hypotheekvorm gemakkelijk te verwezenlijken.
  Na het tekenen van de offerte voor Star for Life biedt GMAC u vier maanden bedenktijd.
  De GMAC Star for Life is uitermate geschikt voor starters, oversluiters en doorstromers.
 • 95% Hypotheek
  De 95% Hypotheek is zeer geschikt als u een nieuwe woning of een verbouwing wilt realiseren. Wilt u deze deels met uw inkomen en deels met uw eigen vermogen (bijvoorbeeld de overwaarde van op uw woning) financieren, dan is deze hypotheekvorm wellicht het overwegen waard. U profiteert van een concurrerende rente en zeer duidelijke voorwaarden. Bovendien biedt de 95% Hypotheek u veel flexibiliteit.
  U kunt tot 95% van de executiewaarde van uw woning lenen (met een maximum van €450.000). Tevens kunt u kiezen voor de aflossingswijze die het best bij u past. Bent u een snelle beslisser (binnen vier maanden?), dan profiteert u van extra voordeel.
 • GMAC Bright
  Kunt u moeilijk aan een hypotheek komen door uw, reeds herstelde of afgeloste, BKR-notering? GMAC Bright kan u hierbij helpen. Ook met een dergelijke notering kunt u voor deze hypotheekvorm in aanmerking komen. Dit geldt voor de volgende BKR-noteringen: AK, RK, VK en TC. Ook met de achterstandscoderingen A, A1 en A2 behoort GMAC Bright voor u tot de mogelijkheden.
  GMAC Bright biedt u veel flexibiliteit. Zo kunt u kiezen voor de aflossingswijze die het best bij uw persoonlijke situatie past.
  U kunt tot 128% van de executiewaarde van uw woning lenen, tot 90% kunt u zelfs aflossingsvrij lenen.
  Voor deze hypotheekvorm geldt een offertegeldigheidstermijn van vier maanden.

Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
actuele hypotheekrente overzicht: www.rente.tarieven.nl Copyright 2005-2024 Uw Huis en Hypotheek